Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Yamaha Warrior Problemer

Yamaha har tilbakekalt ulike modellår 2002-2009 Warrior og Road Star Warrior motorsykler å reparere problemer som kan resultere i dødelige ulykker for syklister. Yamaha Warrior eiere kan ta kontakt med produsenten eller National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) å avgjøre om deres motorsykkel problemer kan skyldes temaer i disse minnes. Fuel Tank Problem

I 2002 tilbakekalte Yamaha visse 2002 modell år Road Star Warrior motorsykler for en drivstofftank problem som kan føre til brann. En produksjonsfeil med drivstofftanken er brakett vaskemaskin og demper beskytter ikke drivstofftanken fra motoren vibrasjoner, noe som kan føre til drivstofflekkasje.
Transmission Problem

2003 , husket Yamaha visse 2003 modell år Road Star Warrior motorsykler å reparere en overføring problem som kan føre til en potensielt farlig ulykke. En feil i andre /tredje pinjong kan føre til stor slitasje og til slutt bryte holderen låseringen. En ødelagt låseringen kan føre til overføring til å låse opp, noe som igjen kan føre bakhjulet til å låse opp og forårsake en krasj.
Handlebar Problem

i 2010, minnes Yamaha visse 2002-2009 modell år Warrior motorsykler på grunn av en utstyr problem som kan føre til alvorlig personskade. Styret 'slangen kan være for tynt nær bryteren hus og håndtak, noe som kan føre til at styret for å svekke og bryte. Dersom styret brekke mens motorsykkelen blir drevet, kan føreren mister kontrollen og krasjet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110407.html

Previous:
Next:

motorsykler