Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Min 1982 Yamaha Virago 750 starter, men vil ikke kjøre

Yamaha Virago ble innført i 1981. Da den ble erstattet av den nåværende V-Star 750 som fortsatt bærer sin modellbetegnelse, XV, ytelse og utseende på sin V-twin hadde blitt en japansk motorsykkel industristandard. De 1982 XV har doble 40mm Hitachi forgassere. Når eldre motorsykler sitte med drivstoff i forgassere, vil den lille mengden av drivstoff på boller gå dårlig i en relativt kort periode. En grundig inspeksjon og rengjøring av forgassere vil vanligvis løse problemet. Du trenger
Phillips skrutrekker Vis
flat skrutrekker
forgasser
forstørrelsesglass
reparere manuell
vakuummålere
Flere Instruksjoner

1

Fjern drivstofftanken. Fjerne setet først. Deretter fjerner bolten på baksiden av tanken. Påse at brennstoffet bryteren er satt til "off" posisjon. Løsne klemmene og fjern drivstoff linje fra begge forgassere. Løft tank gratis, og sett det til side der det ikke vil få bumped og falle eller få riper.
2

Fjern forgassere fra sykkelen. Ved hjelp av Phillips skrutrekker og løsne klemmene på manifolder som fører til luft-boksen, og de som ledet inn i sylindrene, og arbeide forgassere ut av disse. Løsne gasspedalen kabel, og fjern forgassere som et sett.
3

Bruke stjerneskrutrekker fjerne float boller fra forgassere. Nøye innstilt disse til siden. Bruk en flat skrutrekker, fjern hvert jet, nøye med å holde dysene med forgasseren det kom ut av. Plasser dysene i en liten kopp fylt med forgasser renere. Bruk en egen cup for dysene fra hver forgasser. Bruk spray forgasser renere å rense likene av forgassere.
4

Inspiser dysene. La dysene suge i forgasseren renere for en time eller så. Fjern hvert jet individuelt, og bruke forstørrelsesglass for å inspisere den. Sjekk den størrelsen som skal være stemplet på jet, og sørge for at det samsvarer med størrelsen nevnt i manualen for din høyde. Se gjennom jet, holder det opp til et sterkt lys. Sørg for at det ikke er rusk fortsatt blokkerer jet, og at hullet i jet er rund og ikke avlange. Hvis det er noen spørsmål om dysen er fortsatt god, eller det hvis det ikke er mulig å helt ren jet, erstatte den. Gjenta denne prosessen for hver jet, installere den tilbake i riktig forgasseren når kontrollen er fullført.
5

Monter forgassere, bruk nye pakninger for å installere float boller. Installer forgassere på motorsykkelen, men ikke installere drivstofftanken. Trekk til alle klemmer, og sikre at du har en ren luft filter.
6

Synkronisere forgassere. Hvis du er ukjent med denne prosessen, eller ikke eier vakuummålere, har din lokale motorsykkel butikken gjøre det for deg. Ved hjelp av Phillips skrutrekker, fjern vakuum port skruen fra hver manifold. Installer vakuum adaptere, og feste slangene fra vakuummålere. Start motorsykkel, og bruke Phillips skrutrekker til å innstille den inaktive ved anbefalt RPM. Observer vakuum opplesninger, og bruke synkronisering skruen mellom forgassere å justere forgasseren satt inntil vakuum målingene er like.
7

Fjern vakuummålere og installere drivstofftanken og setet. Hvis drivstoffet i tanken er mistenkt, tøm den, og installere en in-line drivstoff filter for å fange eventuelle gjenværende rester fra tanken før det når forgassere. Start motorsykkel og se etter eventuelle drivstofflekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110406.html

Previous:
Next:

motorsykler