Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan: Hjemmelaget Motorsykkel Seter

Hvorvidt en person vurderer å kjøpe en brukt motorsykkel, selge en motorsykkel, eller bare tilbringe litt mer tid i salen, kvalitet og utseende på en motorsykkel sete gjøre en stor forskjell i sykkelens verdi og komfort. Tilpassede seter og selv nye erstatning seter kan koste mer enn en rytter føler seg komfortabel med å betale. Heldigvis for budsjett-og utseende-bevisste MC-entusiaster, noe som gjør en tilpasset motorsykkel sete er en håndterlig gjør det selv prosjekt. Du trenger:
Motorsykkel sete pan
Foam
Spray limet selg Electric kniv, File
Marker
Muslin
Setetrekk stoff
Heavy duty saks
Heavy duty stiftemaskin og stifter
Vis flere instruksjoner
Opprette Seat
en

Finn en motorsykkel sete pan. Pass på at du starter med en motorsykkel sete pan som passer den sykkelen du arbeider med. Useriøs verft, verksted salg og rubrikkannonser på og off-line alle kan ha motorsykkel ledige plasser. Siden du bare trenger pannen, vil utseendet ikke betyr noe.
2

Fest en blokk av kraftig skum til setet pan. Ved hjelp av en elektrisk kniv og filer, danner skum blokken slik at det sitter godt i setet pan. Bruk spray lim til å lime den på plass når den ligger tett.
3

Form skum inn i et sete. Begynn med å riste en grov sittegruppe med elektrisk kniv. Har den personen sitte på skum og finne ut hvor skummet må barberes bort og hvor ekstra skum må legges. Ekstra skum sprayet med lim kan bygge opp områder med for lite støtte. Bruk en fil for å finjustere setet, fjerner eventuelle ujevnheter eller klumper før det føles riktig.
Cover Seat
4

Lag en mal. Spor formen på setet på musselin eller annet billig stoff. Husk å forlate god plass langs sidene av setet. Du kan trimme overflødig stoff bort senere. Hold malen over setet for å sikre at det passer, og foreta eventuelle nødvendige justeringer.
5

Trace mønsteret på setet dekker stoffet, og klipp ut. Heavy duty saks eller en barberhøvel kniv bør skjære gjennom de fleste egnede stoffer. Hvis en pasning av en barberhøvel kniv ikke trenge gjennom stoffet, lage opp så mange pasninger som nødvendig for å gjøre kutt.
6

Dekk setet. Starting ved fronten av setet, plassere en stift i stoffet for å holde den på plass. Trekk stoffet på plass langs sidene og legge til flere stifter som du jobber mot baksiden av setet. Sørg for å holde dekselet trukket tettsittende, og for å kontrollere utseendet på setet ofte for å unngå rynker.
7

Trim overflødig stoff. Når setet er helt dekket og eventuelle rynker har blitt trukket glatt, legge til flere stifter å sørge for at stoffet vil ikke flytte. Trimme bort ekstra stoff slik at ca 1/2 en tomme av margin for å unngå å rive, og å gjøre det lettere å jobbe med hvis du trenger å gjøre justeringer i fremtiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109374.html

Previous:
Next:

motorsykler