Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte U-Joint i en 1999 Yamaha ATV

Mange av ATV produsert av Yamaha i 1999 ble drevet av en akseldrevet overføring. En universell felles brukes til å bli med drivakselen til ATV overføring, slik at skaftet for å flytte med ATV bakhjulene og fjæring. Den U-joint er beskyttet mot skitt og rusk av en gummistøvel. Over tid kan støvelen rive eller strekke seg, slik at smuss partikler å gå inn og forurense U-joint. Hvis venstre ubeskyttet for lenge, kan det U-joint rust til en fast masse eller separat, hindrer driver akselen fra snu. Du trenger: 10 |, 12, 14 17 og 22 mm stikkontakter
pipenøkkel
Jacks
flat skrutrekker
Parts rengjøring spray
Litiumsåpe-basert fett

Vis flere instruksjoner
en

Trekk gummi caps ut av bakakselen, plassert i sentrum av hjulene 'huber. Løsne de bakre hjul 'slepe nøtter og navene' senter mutter, ved hjelp av en 17 mm og en 22 mm pipe og en pipenøkkel, henholdsvis.
2

Løft den bakre enden av ATV ut av bakken med en ATV jack. Skru den bakre hjulet slepe nøtter med 17 mm-kontakten, og trekk så hjulene ut av bakakselen. Skru ut hubber 'senter nøtter med 22 mm-kontakten, og skyv navene ut av bakakselen.
3

Skru den bakre bremseklosser er bolter, plassert på venstre side av bakakselen, ved hjelp av en 12 mm stikkontakt. Skyv bøylen ut av bakre bremseskiven og henge den fra ATV er ramme, ved hjelp av en strikk ledningen.
4

Skyv bak bremseskiven ut av venstre side av bakakselen. Trekk bakakselen ut fra høyre side av bakre svingarm. Unbolt hengerfestet braketten fra svingarm, hvis montert, med en 10 mm-kontakten.
5

Plasser en jekk under svingarmen endelige stasjonen utstyr, til store forsamlingen at bakakselen ble plassert i. Skru det endelige Gear Monteringsmutterene med et 14 mm-kontakten. Trekk den siste stasjonen utstyr fra svingarm og drivakselen. Fastsette endelig drivverket til side.
6

Trekk drivaksel og U-joint ut fra svingarmen. Løsne slangeklemmer som fester drivakselen støvel til motor og svingarm, med en flat skrutrekker. Trekk boot bort fra ATV og inspisere den for sprekker eller rifter. Hvis ikke har synlige skader, installere det på motoren og ATV. Om bagasjerommet er skadet på noen måte, må du bytte boot med en ny.
7

Trekk U-joint ut av enden av drivakselen. Rengjør drivakselen med en del rengjøring spray og smør akselen er mannlige og kvinnelige ender med et litium såpe-baserte fett. Plasser en ny U-ledd over den mannlige enden av drivakselen. Smør motor-enden av U-joint med et litium såpe-baserte fett. Sett U-joint og drivakselen inn i svingarm og på motoren.
8

Løft den endelige stasjonen utstyr på plass mot svingarm, ved hjelp av en jekk. Sett den kvinnelige enden av drivakselen på sporet drivaksel på baksiden av den endelige drivhjulene. Skru Gear Monteringsmutterene på plass med 14 mm-kontakten. Fest tilhengerfestet braketten til bakre svingarm, med en 10 mm-kontakten.
9

Skyv bakakselen gjennom høyre side av svingarmen. Skyv den bakre bremseskiven på venstre side av bakakselen. Sett den bakre bremsekalippernes over bremseskiven, så bolt det på plass med en 12 mm stikkontakt.
10

Slip bakhjulet er nav på begge ender av bakakselen. Skru hubber 'senter nøtter løst på plass med et 22 mm-kontakten. Monter bakhjulene på begge huber og løst skru hjulene 'slepe nøtter på plass med et 17 mm-kontakten. Fjern ATV fra jack din. Stram de bakre hubs 'senter nøtter helt, etterfulgt av de bakre hjul' hjulmuttere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110783.html

Previous:
Next:

motorsykler