Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Installasjonsveiledning for Kuryakyn Justerbare Passasjer Pegs

Justerbare foten pinnene tillate motorsykkel passasjerer en rekke hvile posisjoner for sine føtter mens du sykler. Kuryakyn justerbare passasjer pinnene utvide bort fra rytteren å tillate rom for å strekke ens ben. Pinnene også rotere forover og bakover for å gi en ekstra utvalg av ridning alternativer. Disse elegante og solid fotstøtter er en enkel, men allsidig tillegg til noen motorsykkel. Fullt justerbare knagger som disse er en spesielt praktisk funksjon for lengre turer. Du trenger
Sett av Kuryakyn passasjer pinnene
Sett av hex fastnøkkel
Standard skrutrekker sett
Vis flere instruksjoner
en

Fjern skruene som holder to halvdeler av den nye foten peg forsamlinger sammen og sette skruene til side. Bestem på venstre og høyre side forsamlinger ved å finne hakkene på baksiden av hver.
2

Velg en side til å begynne. Plasser gummi hvilestoppen, som er inkludert i den PEG monteringssett, i den nedre halvdel av sammenstillingen. Plasser tappen på stopp i hakket på forsamlingen.
3

Place toppen og bunnen av pinnen montering på lager passasjer ombord støtte arm, som ligger på motorsykkelen.

4

Installer skruene tidligere satt til side med en sekskantnøkkel til å koble de to halvdelene av peg forsamlingen. Pass på at pinnene er selv før du trekker helt.
5

Juster pinne til den posisjonen som passer passasjeren. For å gjøre justeringen, flytt kulen på armen til ulåst posisjon og velg en passende stilling for passasjeren. Låse armen for å holde pinnen på plass.
6

Gjenta trinnene over for motsatt side.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110784.html

Previous:
Next:

motorsykler