Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre Olje på en Harley Heritage 2000

Oljeskift på en jevnlig basis vil maksimere levetiden på 2000 Harley-Davidson Heritage Softail Classic, slik at hver komponent i motorsykkelens motor, transmisjon og primære stasjonen mottar riktig mengde av smøring. Jobben er lett nok for folk flest å oppnå i en time med de riktige verktøyene. En motorsykkel tjeneste stand er nyttig for å holde den motorsykkel i vertikal stilling, men kan være substituert med en trekloss. Du trenger
Motorsykkel tjeneste stativ eller tre blokk
Pipenøkkel og stikkontakter
Oil pan
4 qts. 20W50 motorolje
Strap skiftenøkkel
oljefilter
Shop filler
1 qt. 85/140 girolje
Torx skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Finn motorolje renne pluggen i enden av slangen som går fra venstre side av motorsykkelens oljetanken til rammen. Se under transmisjonen mellom begge støtdempere, for å finne overføring væske bunnpluggen. Finn den primære væske bunnpluggen rett under den runde clutch inspeksjon dekselet på den primære stasjonen.
2

Start motorsykkel og ta det for en kort, fem minutters kjøretur deretter parkere den på støtten sin. Hev motorsykkel i oppreist stilling med en motorsykkel tjeneste stativ eller ved å plassere en trekloss under støtten.
3

Fjern oljepåfyllingsstussene caps fra oljetanken og transmisjonen.

4

Skru tappepluggen fra oljetanken sin slange med en pipenøkkel. Tømme motorolje inn i en bunnpanne. Skru tappepluggen tilbake på oljetanken er slangen med pipenøkkel.
5

Fjern oljefilteret fra fronten av motoren med en stropp skiftenøkkel. Hell 20W50 olje inn i en ny oljefilter til den er full og deretter gni en liten mengde olje rundt filteret er O-ringen. Skru oljefilteret på motoren for hånd. Tørk bort eventuelt oljesøl med en ren butikk fille.
6

Skru ut oljepluggen fra bunnen av transmisjonen med en pipenøkkel. Renne overføring væske inn i bunnpannen deretter skru pluggen på plass med pipenøkkel.
7

Hell tre liter 20W50 motorolje inn i oljetanken er filler halsen med en trakt. Skru av oljepåfyllingslokket på oljetanken. Tørk bort eventuelle gjenværende olje i trakten med butikken fille.
8

Hell én liter 85/140 girolje i girkassen med trakten. Skru lokket på plass. Tørk bort eventuelle gjenværende olje i trakten med butikken fille.
9

Skru av clutch inspeksjon dekke sin bolter med en Torx skrutrekker. Trekk dekselet og pakningen ut av den primære stasjonen.
10

Fjern den primære stasjonen tappepluggen, plassert under clutch inspeksjon porten, med Torx skrutrekker. Drenere den primære væske inn i avtappingspannen deretter skru pluggen på plass med skrutrekkeren.
11

Hell 20W50 motorolje inn den primære stasjonen gjennom clutch inspeksjonsluke. Fyll den primære til oljen er på nivå med bunnen av den primære sin clutch montering.
12

Plasser clutch inspeksjon dekslet på den primære og stramme alle boltene med Torx skrutrekker.
13

Senk motorsykkel fra tjenesten stå eller fjerne tre blokk og la den hvile mot støtten sin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107805.html

Previous:
Next:

motorsykler