Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan gjenopplive en motorsykkel batteri

Batterier er utformet for å vedlikeholde og holde en ganske jevn mengde elektrisk ladning innenfor sine celler. Så hvis strømmen i motorsykkelen går ut og du ikke klarer å forsyne den med en ny ladning av makt, til slutt batteriet ikke vil være i stand til å starte opp. Ikke kaste en gammel, slitt batteri men fordi det er en måte å gjenopplive din sykkel batteriet og bringe den til nytt liv. Hvis batteriet er egnet for restaurering, vil det fungere som vanlig når du er ferdig. Du trenger
Slow-charge desulfator batterilader
skrutrekker
Tetrasodium EDTA
Varmt vann
batteri syre
Vis flere instruksjoner
1 < p> Koble batteriet fra motorsykkel og koble den til slow-charge desulfator batterilader. Hekt den positive klemmen til den positive batteripolen og bakken til bakken.
2

La batteriet koblet til laderen over natten eller lenger hvis laderen ikke indikerer den er ferdig. Bare vent til lysene på laderen fortelle deg syklusen har konkurrert.
3

Test batteriet på sykkelen for å se om det har blitt gjenopplivet. Hvis ikke, gå videre til neste metode.
4

Pop off cellen caps på toppen av batteriet med en skrutrekker og søler ut syren inne. Du kan bruke denne syren når du er ferdig med å gjenopplive batteriet.
5

Løs opp 2 ss tetrasodium i en liter vann og fylle hver celle med blandingen. La batteriet være å suge over natten.
6

Sjekk fargen på væsken i cellene i morgen. Hvis det ikke er ren og klar i fargen, tømme ut cellene og fylle dem med mer av tetrasodium blandingen.
7

Tøm og refill cellene til væsken inni er klart når du sjekke det i om morgenen. Refill cellenes batterisyre med enten nye eller syre du fjernet tidligere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108622.html

Previous:
Next:

motorsykler