Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Tøm olje fra en 2007 Harley-Davidson Softail

En 2007 Harley-Davidson Softail-type motorsykkel vil kreve et oljeskift etter sine første 1000 miles. Under normale kjøreforhold, bør påfølgende oljeskift utføres hver 2500 miles, for å hindre slitasje. Imidlertid kan lengre perioder med hard bruk eller eksponering av kraftig regnvær og varierende temperaturer øker oljens break-down. Denne degradering kan være forårsaket av den langsomme slitasje av motorens indre deler eller ved en opphoping av fuktighet, vil begge skape problemer hvis venstre ukontrollert. Du trenger
Brake rengjøringsspray
Butikk håndklær
Tjenesten stå
5/8-inch socket
Stikknøkkel
oljeavtappingsbeholder
Oil filter skiftenøkkel
oljefilter
3 liter 20W50 motorolje
Vis flere instruksjoner
en

Park din Softail på sin side stå og komme til under rammen, under overføring enhet, for å finne motorolje bunnpluggen. Pluggen er på en tverrbjelke mellom motorsykkelens støtdempere og den bakre svingarm. Spray oljepluggen og området rundt med brems rengjøring spray for å fjerne bygget opp skitt som kan infiltrere motoren.
2

Start Softail er motoren og la den varmes opp i minst tre minutter, så stopper motoren og la den avkjøles i 10 minutter. Montere Softail på en tjeneste stå å holde den i oppreist stilling.
3

Skru av oljelokket fra høyre side av oljetanken, plassert under rytterens sete. Plasser en oljeavtappingsbeholder under tappepluggen, så skru pluggen med en 5/8-inch socket og skralle. Tillate innholdet i oljetanken å renne inn din dreneringspannen.
4

Tørk bort eventuelle metallspon og buildup fra bunnpluggen er magnetisk spiss, ved hjelp av en klut. Inspisere tappepluggen O-ring for sprekker eller rifter. Skift ut O-ringen hvis den er skadet på noen måte. Skru pluggen inn i rammens cross-medlem med en 5/8-inch socket og en pipenøkkel. Stram tappepluggen til 20 fot-pounds med en momentnøkkel.
5

Spray området rundt oljefilteret og oljepumpe, som ligger på forsiden av motoren, med en brems rengjøring spray. Tørk bort de resterende bremsevæske og skitt som har løsnet, med en klut.
6

Skru av oljefilteret fra oljepumpe, ved hjelp av en olje filter skiftenøkkel. Noe olje igjen i oljepumpe å renne inn din dreneringspannen.
7

lett strøk det nye oljefilteret pakningen til med 20W50 motorolje, og skru filteret på oljepumpe for hånd til den er sitter godt. Trekk til filteret en ekstra kvart omdreining.
8

Etterfyll oljetanken med tre mål motorsykkel-spesifikke 20W50 motorolje, deretter skru oljelokket på oljetanken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111032.html

Previous:
Next:

motorsykler