Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Bygge en Suzuki motorsykkel motor

Gjenoppbygging en Suzuki motorsykkel motor, enten det er for å gjenopprette en klassisk sykkel eller reparasjon av en ny sykkel kan være en av de mest utfordrende prosjekter for en motorsyklist å gjennomføre, eller en av de mest spennende. Med riktig mengde tålmodighet, en sunn dose ydmykhet, og en passende motor gjenoppbygge manuell, praktisk talt hvem som helst kan rive fra hverandre og bygge en Suzuki motorsykkel motor. Du trenger
Suzuki motor gjenoppbygge manuelle
Automotive håndverktøy
Romslig, ren arbeidsbenk
Vis flere instruksjoner
Tear Down the Suzuki Engine
1

Plasser motorsykkel i et godt opplyst arbeidsområde ved siden av arbeidsbenken der du vil plassere det demonterte motoren. Renne motorens væsker inkludert olje og kjølevæske, og deretter fjerne drivstoff linje fra forgasseren og koble den slik at den ikke lekker. Du må kanskje fjerne bensintanken på noen Suzuki modeller for å få tilgang til hodet bolter. I så fall fjerne tanken til et trygt sted før det er re-installert.
2

Fjern eksos hoder, luftfilter, og ytterligere deler spesifisert av motor gjenoppbygge manual for tilgang til motoren.
3

Demonter motoren fra toppen og ned, legge ut deler på arbeidsbenken fra venstre til høyre som du fjerner dem. Beholde pakningene for tiden for referanse senere.
Monter Suzuki Engine
4

Bytt ut de gamle pakningene med de nye pakningene en om gangen, legge dem på en arbeidsbenk i den rekkefølge i hvilken de vil bli re-installeres på motoren. Gjøre det samme med andre deler for å bli erstattet som var inkludert med motoren gjenoppbygge kit;. Stempler, veivaksel, ventiler og løftere
5

Monter Suzuki motoren i henhold til instruksjonene i motoren gjenoppbygge manualen. Vær nøye med å riktig plassere de nye pakningene for å unngå lekkasjer. Du skal jobbe i revers av måten du tok motoren fra hverandre, fra høyre til venstre over arbeidsbordet.
6

Sett drivstofftanken, og fest alle de fjernede drivstoff linjer og kjølevæske slanger. Installere eksosanlegg, luftfilter, og deretter noen ekstra ledninger.
7

Bytt motorens olje og kjølevæske, og følg deretter instruksjonene inkludert i gjenoppbyggingen manualen for første oppstart av sykkelen. Følg nye motorsykkel break-in prosedyre, unngå utvidede høye hastigheter eller eldre ruse motoren i minst 250-500 miles.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110563.html

Previous:
Next:

motorsykler