Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Yamaha Majesty Ytelsesspesifikasjoner

The Majesty er en to-seters scooter produsert av Yamaha. The Majesty er street legal og kan oppnå motorvei-hastigheter. The 2009 Majesty kommer i en metallisk titan farge, mens 2010-modellen er tilgjengelig i stealth grå og perlehvit. Utsalgspris for 2010 Majesty er ca $ 6600, ifølge Yamahas 2010 Majesty nettside. Motor

The Majesty idrett en 395-cc, væskekjølt, firetakts motor med doble overliggende kammer. The Majesty bruker en digital, transistor-styrt tenning, samt elektronisk bensininnsprøytning. Ifølge Yamaha, ta av på Majesty er like enkelt som et enkelt trykk på startknappen. The Majesty motor og drivstoff injeksjon system krever svært lite vedlikehold.
Transmission and Chassis

The Majesty bruker en sentrifugal clutch, v-belte automatgir. Dette gir jevn ridning selv ved høye turtall. The Majesty bruker 267-mm foran og bak skivebremser, ifølge Yamaha. The Majesty har en støpt aluminium hovedrammen med stål hjelperamme, som gjør scooteren veldig lett, men solid. Total lengde av Majesty er 87,8 inches, med en bredde på 30,7 inches og en høyde på 54,3 inches.

Andre funksjoner

Ifølge Yamaha, den Majesty er i stand til å oppnå drivstofføkonomi av 50 mpg med vanlig blyfri bensin. Med en 3,7-liters drivstofftank, har Majesty en samlet utvalg på over 150 miles per tank. The Majesty kommer også med under-setet lagring, passasjer bøyle og full instrumentering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107919.html

Previous:
Next:

motorsykler