Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Juster Pilot Screw på en Yamaha Raptor 50

The forgasseren brukes av Yamahas Raptor 50 all-terrain vehicle er avhengig av en konstant strøm av luft å trekke drivstoff inn i motoren. En justerbar pilotskruen styrer forgasseren er pilot system som mater motoren fra tomgang til en kvart gass gjennom en enkelt jet drivstoff plassert under forgasseren. Stillingen av skruen avgjør hvor mye luft blir trukket inn i pilot-systemet, trekker mer brensel i prosessen. Mens Yamahas service manual ikke referere styreskruen, betyr det ikke nevne sin plassering eller hvordan du justerer skruen for å imøtekomme skiftende kjøreforhold. Du trenger
5 mm unbrakonøkkel
Phillips skrutrekker
10 mm socket
Stikknøkkel
Flat-skrutrekker
induktiv turteller
Vis flere instruksjoner

en

Trekk setet utløserspaken plassert under bakskjermen, og løft baksiden av setet opp før det kan trekkes av ATV.
2

Fjern fronten grill panel ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Trekk av dekselet bak på midten av styret. Koble fra de nøytrale og olje lys kontaktene fra bunnen av dekselet.
3

Skru av tanklokket, deretter fjerne trimme klipp fra drivstofftanken dekselet ved hjelp tuppen av en stjerneskrutrekker. Løft drivstoff dekke av ATV. Fjern front fender ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel.
4

Fjern den svarte gummi pilotskruen dekselet på venstre side av forgasseren, som ligger like over og til høyre for inaktiv justering skruen ved hjelp av tuppen av en liten flat skrutrekker.
5

Slå styreskruen klokken en halv omdreining om gangen, ved hjelp av flat skrutrekker, til den lett seter mot forgasseren . Tell antall omdreininger det tok å sete skruen og skrive det ned i din Raptor 50-brukerhåndboken for fremtidig referanse, og dette er den fabrikken pilotskruen setting. Ta til piloten skruen mot samme antall omdreininger som sete skruen.
6

Start ATV og la den hvile i stedet for tre minutter å varme motoren til driftstemperatur. Ta til piloten med urviseren en kvart omdreining om gangen til motoren gå på tomgang hastigheten øker. Hvis motoren tomgang ikke øker, nullstille pilotskruen, deretter skrur du skruen mot urviseren til motoren gå på tomgang hastigheten øker. Ikke skru skruen mer enn tre mot klokken svinger. Slå piloten skru tilbake en kvart omdreining, når motoren gå på tomgang hastigheten øker i begge retninger.
7

Reset styreskruen til fabrikkinnstilling hvis motoren tomgang ikke øker i begge retninger. Dette betyr at fabrikken pilotskruen innstillingen passer for de kjøreforhold og eventuelle modifikasjoner ved ATV.
8

Vri tomgangsskruen mot klokken en åttendedel av en omdreining om gangen for å gå tilbake motorens tomgang til normal innstilling - ca 1750 til 1850 rpm. Kontroller motorens tomgangsturtall ved hjelp av en induktiv turteller festet til tennpluggen kabelen.
9

Stopp motoren og skyv gummi cap over pilotskruen gang styreskruen og motor tomgang er justert. Sett tilbake det fremre støtfanger, drivstofftank deksel, front grill panel og setet på ATV. Start ATV og la den gå i tre minutter for å fullt ut varme motoren, så ta ATV for en prøvetur. ATV bør tomgang jevnt og akselerere fra en fullstendig stopp uten å nøle. Foreta ytterligere justeringer styreskruen om ATV nøler mens akselererende fra en fullstendig stopp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111750.html

Previous:
Next:

motorsykler