Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Styre Stigerør på en motorsykkel

Motorsykkel styret stigerør montere styret til trippel-klemmen. Stigerør kommer i en rekke former og høyder. Endre styret stigerør kan dramatisk endre følelsen av styret og mengden av kontroll rytteren har over baugen. Klaring problemer, som for eksempel store drivstofftanker og instrument konsoller, kan løses ved å endre stigerør samt komfort problemer. Bytte fra buckhorn eller pullback skriver styret for å dra barer, for eksempel, vil kreve en helt annen riser for å montere barene riktig. Du trenger
Butikk filler
Blå Loctite
Ratchet
Socket
1/2-tommers momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
1 < p> Dekk tanken (e) med ren butikk filler for å beskytte finish. Sett den øvre riser mount inn i fordypningen sin på toppen av triple-klemmen. Sett stigerørene boltene gjennom stigerøret fra toppen, ned i hullet i stigerøret festet. Sett den nedre riser festes oppå riser bolt under det øverste trippel-klemmen. Nest det inn i sin fordypningen i trippel-klemmen.
2

Start riser låse mutterne på stigerør boltene for hånd. Påfør blå Loctite på dette tidspunktet med mindre du bruker Nylock nøtter. Stram riser nøtter ned med en skralle og socket. Stram dem lett, slik at du kan rotere stigerørene litt.
3

Installer styret og styret klemmen. Følg bolt mønster i klemmen for å finne og justere stigerør og stram festeboltene fullt.
4

Sett endelige dreiemoment på riser nøtter. Trekk til mutterne med en stikkontakt og 1/2-inch momentnøkkel. Referer til fabrikkens spesifikasjoner for ditt år, merke og modell sykkel for den anbefalte dreiemoment.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106668.html

Previous:
Next:

motorsykler