Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner en Buell Rear Brake Rotor

Designet av firmaets grunnlegger Erik Buell, hver Buell motorsykkel omtalt radikale avganger fra konvensjonelle motorsykkel konstruksjonsmetoder. Men, som alle motorsykler, komponentene som brukes av Buell motorsykler er utsatt for slitasje og krever erstatning til slutt. Den bakre bremse-rotor, eller skive, kan bli påvirket av varme som genereres fra aggressive bremsing som bevirker at rotoren til å deformere. Fjerne en vridd eller forvrengt rotoren er ikke en vanskelig oppgave, forutsatt at riktig verktøy er for hånden. Du trenger
Motorsykkel bak stå eller løfte
7/8-inch hex head socket
Allen hodet socket sett, SAE
pipenøkkel
Rags eller håndklær
Varmepistol
Breaker bar
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på en glatt og jevn overflate og kontroller at tenningen er i "Off" posisjon. Løft bakhjulet ut av bakken ved hjelp av en bakre svingarm stativ eller løft.
2

Løsne bakakselen klype bolt på høyre undersiden av svingarmen hjelp av riktig størrelse socket.

3

Fjern den bakre bremsekalippernes ved å fjerne de to festeboltene som fester bøylen til svingarmen. Disse boltene er plassert på venstre side av svingarmen. Trekk bøylen ut av bremsen rotoren og pakk den i en klut eller håndkle for å hindre den fra å skrape svingarmen.
4

Løsne bakakselen ved hjelp av en 7/8-inch hex head socket. Slå akselen mot klokken 15 hele omdreininger for å løsne drivreim. Når beltet er løs nok, trekk den ut av bakhjulet skivene deretter løsne akselen før den kan fjernes.
5

Trekk bakhjulet ut fra swing arm og plassere den på arbeidet ditt plass.
6

Påfør varmen jevnt til overflaten av den bakre bremse rotoren med en varmepistol. Konsentrer varmen på områdene rundt rotoren bolter for å utvide den omkringliggende metall.
7

Fjern rotoren boltene med riktig størrelse Allen hodet socket festet til en breaker bar.
8

Trekk rotoren fri fra bakhjulet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106667.html

Previous:
Next:

motorsykler