Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Typer Shifters for Motorsykler

Motorsykler , som biler , har ulike utstyr innstillinger som gir mulighet for ulike hastigheter . Mens med biler , sjåføren vanligvis skifter gir ved hjelp av en shifter på konsollen eller opp i nærheten av rattet , er motorsykkel Shifters styrt av rytterens venstre fot . Det finnes tre forskjellige typer Shifters vanligvis finnes på motorsykler , hver og en annen. Drum Shifters

Dette er den vanligste rekke Shifters på motorsykler og arbeid via sporene skåret i den viktigste brikke, som ser ut som en kort sylinder . Disse sporene guide gafler frem og tilbake som shifter svinger , og dermed endre motorsykkelens tannhjul .
Ball Lock Shifters

En eldre metode for giring som har blitt nesten foreldet i kjølvannet av høy ytelse sykler , bruker ball lock shifter en enkelt hul aksel som har alle girene maskinert til det . En annen akselen er plassert i den hule aksel og bruker fordypninger i sin side å presse kulelager til siden , og dermed aktivere visse tannhjul .

Shift kvadranter og kamplater
< br >

Shift kvadranter og camplatene Shifters bruker flate plater som sitt primære utstyr - dreiing mekanismer . De flate platene er etset med grooves , ligner på trommelen Shifter , som flytter gaflene som endrer girene .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106785.html

Previous:
Next:

motorsykler