Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner du Throttle Fra en CBR 250

The CBR250 er den minste medlem av Hondas populære CBR sport sykkel serien og ble opprinnelig produsert 1986-1996. De tidlige 250-modellene ble drevet av en firesylindret motor, i likhet med sine 600 cc kolleger, og ble ikke solgt i USA. I 2011 introduserte Honda CBR250RR for alle verdens markeder. Den nye 250RR utnyttet en ensylindret motor som er designet for å gi betydelig drivstofføkonomi i forhold til forrige iterasjon. Begge modellene brukt et par kabler festet til gasshåndtaket, eller tube, for å betjene strupeventil innenfor forgassere eller nyere drivstoff-injisert gass-kropp. Du trenger:
5 mm unbrakonøkkel
10 mm stikkontakter
Stikknøkkel
10 og 12 mm open-end skiftenøkler
Phillips skrutrekker
Motorsykkel kabel-spesifikke smøremiddel
butikk håndkle
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
Throttle Tube og kabel fjerning
en

Fjern festeboltene under baksiden av rytterens sete pute, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Løft baksiden av setet, trekk setet mot baksiden av motorsykkelen før den kan fjernes helt.
2

Fjern sidedekslene, som ligger under bunnen av drivstofftanken og rytterens seteskinnene, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel.
3

Skru festeboltene fra fronten og bunnen av drivstofftanken, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Vri bensinkranen spaken, som ligger under venstre side av tanken, til "Off" posisjon. Løft bensintanken av motorsykkelen og trekk bensinslangen ut av drivstoff ventilutløpet. Dette trinnet gjelder bare til 1986-1996 CBR250R/RR modeller.
4

Fjern plasten popnagler fra sidene av den øvre drivstofftanken dekselet, som ligger nær styret ved hjelp av tuppen av en skrutrekker. Trekk dekselet av drivstofftanken for hånd. Skru av øvre drivstofftanken monteringsbolten og begge bolter fra bunnen av drivstofftanken, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Løft tank av motorsykkelen og koble bensinpumpen kablingskontakt og bensinslangen fra bunnen av tanken. Dette trinnet gjelder bare for 2011 og nyere CBR250RR modeller.
5

Fjern luften boksen bolter fra toppen av motoren og enkelt bolt på venstre side av motoren, ved hjelp av en 10 mm-kontakten. Trekk luften boksen av forgasseren bank. Dette gjelder bare for 1986-1996 CBR250RR modeller.
6

Løsne gassvaieren låsemuttere, som ligger i sentrum av forgasseren bank eller langs høyre side av gass-kropp, ved hjelp av en 12 mm fastnøkkel. Trekk gassvaieren ender ut av fangstene som er innebygd i strupeventilen.
7

Løsne gassvaieren låsemuttere, som ligger under høyre håndtak bryter pod, ved hjelp av en 12 mm fastnøkkel. Fjern bryteren pod skruene fra bunnen av pod, med en stjerneskrutrekker. Løft toppen av bryteren pod ut av styret å utsette gass rør og kabel-ender. Trekk kabelendene ut av gassen røret, skyv røret ut av styret.
8

Trekk throttle kabler ut av motorsykkelens ramme. Skru ut throttle kabler fra høyre bryter pod.
Throttle Tube og kabel Installasjon
9

Smør throttle kabler, ved hjelp av en motorsykkel kabel-spesifikk smørende spray. La overflødig smøremiddel renne ut i endene av kablene i fem minutter, deretter tørk med en klut.
10

Skru throttle kabler inn i bunnen av bryteren pod bolig, plassere " ; pull "-kabel, identifisert ved et lengre L-formet fitting, nær fronten av motorsykkelen. Skyv gassen slangen over styret, deretter settes gassvaieren endene inn i cacher bygget i rørets flens. Sett på toppen av bryteren pod, med en stjerneskrutrekker.
11

Route de throttle kabler rundt den høyre fremre gaffel ben og gjennom motorsykkelens ramme til gass-body eller forgasseren bank.

12

Sett den nedre gassvaieren ender i strupeventilen fangster, plassere "pull" kabelen enden inn fangsten på toppen av ventilen. Sett de throttle kabler i kabelen holder på midten av forgasseren bank eller langs siden av throttle-kroppen.
13

Slå nedre kabel justerbar mot klokken for å stramme throttle kabler. Vri på gassen slangen gradvis til du føler motstand, noe som indikerer at kablene blir trukket. Ideelt sett bør gassen tube har 1/8-tommers av fri lek før kablene er trukket. Juster gass kablene, ved hjelp av den nedre regulatoren, etter behov. Stram den øvre og nedre kabel låsemuttere, ved hjelp av en 10 og 12 mm open-end skiftenøkler, henholdsvis.
14

Sett luften boksen og bolter. Trekk til festeboltene til 18 fot-pounds, med en momentnøkkel. Dette trinnet gjelder bare til 1986-1996 CBR250R/RR modeller.
15

Løft bensintanken på motorsykkelen. Skyv bensinslangen på plass over drivstoff ventil eller bensinpumpen stikkontakt. Plugg bensinpumpen kontakten på plass, hvis det er aktuelt. Installere drivstofftanken festeboltene, og stram boltene til 7,6 fot-pounds.
16

Monter sidedeksler og sete på motorsykkel, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111623.html

Previous:
Next:

motorsykler