Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan tur på 250cc Motorsykler

250cc motorsykler anses ideelle nybegynner sykler, selv nybegynnere er ikke de eneste som liker dem. Disse små, lette motorsykler kan brukes til touring, men må motorsykkelen være motorveien lovlig før du prøver en tur, siden du er i fare for ulykker hvis motorsykkelen er for treg på motorveien. De fleste motorsykler er street legal, som betyr at de har visse sikkerhetsfunksjoner som lys og blinkers, samt å være registrert og ha en lisens plate. Disse syklene er vanligvis produsert av japanske selskaper som Honda og Suzuki, selv om noen italienske selskaper også gjøre dem. Noen av disse syklene kan gå så fort som 65 miles per leie for en lengre periode. Instruksjoner
en

Velg en destinasjon og bruke et kart for å plotte ut din rute. Se etter morsomme hendelser eller kule steder å utforske som er mindre enn en tank av gass verdt sin avstand fra hverandre. Dette vil variere avhengig av motorsykkelen din, men det er vanligvis rundt 100 miles eller 2 liter gass.
2

Planlegg reisen. Vite hvor lenge du har tenkt å være borte og hvor du skal kjøre gjennom. Hvis du skal kjøre gjennom en ørken eller skog planlegge deretter. Markere ut bensinstasjoner langs ruten og bære ekstra gass i en tank hvis du planlegger å kjøre en lang avstand. Sørg for at du vet nøyaktig hvor langt sykkelen kan gå på en tank, og hvor mye plass du må dekke for å nå neste bensinstasjon.
3

Dress hensiktsmessig, og slitasje sikkerhetsutstyr liker en hjelm (pålagt ved lov å kjøre på motorveier, og de fleste veier) og hansker med godt grep. Hold vått vær utstyr som for eksempel en olje hud regn strøk på hånden. På sommeren slitasje klut som gjør at luftstrømmen men dekker huden din. Om vinteren bør du ha en lengre skinnfrakk (eller noe lignende) for å blokkere vinden, over normal varme klær.
4

Pack lett og bruke saltasker om nødvendig. De fleste små motorsykler har lagringsplass under setene, men du kan trenge mer. Bruk bærbart telt eller sovepose hvis du planlegger å være ute over natten og bare pakke noen små snacks hvis du planlegger å gå langt. Disse syklene er ikke ideelt for langrenn reiser, så det er best å planlegge turer i bare noen få hundre miles hver vei.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107956.html

Previous:
Next:

motorsykler