Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en 2006 Heritage Softail Classic

Harley-Davidson 2006 Heritage Softail drives en tredelt motor, girkasse og primær drivsystemet. Oljeskift er nødvendig i 2500-mile mellomrom for å holde motorsykkelen i en sunn tilstand av harmoni. Mens de fleste motorsykkel oljeskift er like så enkelt som å tømme og fylle motorens olje forsyning, må den primære stasjonen og girolje også endres samtidig. Selv om dette legger noen ekstra arbeid til jobben, kan det være ferdig innen de fleste Softail eiere i en rimelig tid. Du trenger
Motorsykkel stand
3/8-inch unbrakonøkkel
Stikknøkkel
5/8-inch socket
Drensvannsoppsamler
tetningsskivene
Shop håndkle
Momentnøkkel
Strap skiftenøkkel
oljefilter
3 qts. 20W-50 motorsykkel-grade olje
1 qt. Harley-Davidson overføring væske eller en 85/-140 API GL5 girolje
Torx T-27 og T40 skrutrekkere
Primary tappepluggen O-ring
1 qt. Harley-Davidson Primary kjedekasse Fluid eller type D eller F automotive automatgir væske
Torx T-27 og T40 stikkontakter
Vis flere instruksjoner
en

Warm din Heritage Softail oljeforsyning . Start motorsykkel og ta det for en kort, fem minutters kjøretur, deretter parkere motorsykkelen på sin side stå og la den avkjøles i 10 minutter.
2

Plasser Heritage Softail på et stativ til holder det på høykant, nivå posisjon. Skru av oljetanken lokket for hånd. Skru overføring lokket, plassert på høyre side av overføringen, vendt mot fronten av motorsykkelen, ved hjelp av en 3/8-inch unbrakonøkkel.
3

Skru av motorolje tappeplugg fra bunnen av motoren, som ligger langs en tverrbjelke som går mellom de nedre rammeskinnene i nærheten av svingarmen, ved hjelp av en pipenøkkel, og en 5/8-inch stikkontakt. Tapp ut motoroljen i et avløp pan.
4

Slip tetningsskiven ut av motoren oljepluggen, tørk pluggen i spissen rent med en klut. Sett en ny forsegling skive på tappepluggen og skru pluggen inn i motoren for hånd. Stram tappepluggen til 20 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og en 5/8-inch socket.
5

Skru av sylinderformet oljefilteret fra oljepumpe, som ligger på forsiden av motoren, ved hjelp av en stropp skiftenøkkel. Drop oljefilteret inn din dreneringspannen og noe olje igjen i oljepumpe til avløp. Rengjør oljepumpe og dens montasjeflens med en klut og deler-rensing spray.
6

Hell 4 ozs. av 20W-50 motorsykkel-grade motorolje i det nye oljefilteret. Spre et tynt lag med olje rundt olje filteret tråder og underlaget. Skru oljefilteret på oljepumpe for hånd til den sitter godt. Trekk til filteret ytterligere 1/4-turn å låse filteret på plass. Ikke bruk verktøy til å stramme oljefilteret.
7

Fyll motorens oljetank, som ligger under høyre side av rytterens sete, med 2,6 qts. av 20W-50 motorsykkel-grade motorolje. Skru oljetanken lokket på plass for hånd.
8

Skru av girolje bunnpluggen fra bunnen av overføring forsamlingen, som ligger mellom de to støtdempere montert på undersiden av motorsykkelen, ved hjelp av en pipenøkkel og en 5/8-inch socket. Tøm girolje inn din dreneringspannen.
9

Slip tetningsskiven ut av overføring oljepluggen, tørk pluggen i spissen rent med en klut. Sett en ny forsegling skive på tappepluggen og skru pluggen inn i overføring forsamlingen for hånd. Stram tappepluggen til 20 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og en 5/8-inch socket.
10

Fyll overføring forsamlingen med en qt. av Harley-Davidson overføring væske eller en 85/-140 API GL5 girolje. Skru overføring lokket på plass, ved hjelp av en 3/8-inch unbrakonøkkel.
11

Skru de runde clutch inspeksjon dekker bolter fra den ytre primære stasjonen cover, plassert på venstre side av motoren , ved hjelp av en Torx T-27 skrutrekker. Trekk clutch inspeksjon og pakningen vekk fra den primære dekselet for å avsløre clutch forsamlingen.
12

Skru den primære oljepluggen, som ligger rett under clutch inspeksjonsluke port, ved hjelp av en Torx T-40 skrutrekker. Tapp den primære oljen inn din dreneringspannen.
13

Sett O-ringen ut av den primære oljepluggen og erstatte den med en ny O-ring. Skru pluggen inn i primær cover, med en Torx T-40 skrutrekker. Stram tappepluggen til seks fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og en Torx T-40 kontakten.
14

Fyll primære kjedekasse med én liter Harley-Davidson Primary kjedekasse Fluid eller type D eller F automotive automatgir væske. Oljenivået skal være i flukt med den nedre delen av clutch montering, synlig gjennom clutch inspeksjon porten.
15

Sett clutch inspeksjon og pakningen, ved hjelp av en Torx T-27 skrutrekker. Stram clutch Inspeksjonsdeksel festeboltene til 10 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og Torx T-27 kontakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111294.html

Previous:
Next:

motorsykler