Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sette styreskruen på en 1983 Yamaha Maxim 650

Din Yamaha Maxim 650 er forgassere er avhengige av en kvartett av pilot skruer til måleren mengden av luft og drivstoff tillatt i motoren på tomgang eller lavt turtall. Disse skruene kan justeres for å øke eller redusere denne luft /drivstoffblandingen å kompensere for endringer i lufttrykket eller modifiseringer på motorsykkelen. Imidlertid er disse skruene skjult bak metallpluggene - ment å fraråde Maxim eiere fra å modifisere sine maskiner mens under garantien - som hindrer deg i å få tilgang pilot skruer. Pluggene kan fjernes enkelt nok, slik at du kan sette piloten skruer til dine behov. Du trenger
tenningsinnstilling
10-mm-kontakten
Stikknøkkel
Flat skrutrekker
Oppsamlingspanne
1/8-tommers borekronen selg Electric drill
4 Plateskruer
Phillips skrutrekker
Vise fatt
Vis flere instruksjoner
en

Plasser Maxim tenningsnøkkelen i setet låsen på høyre side av rammen. Låse setet og trekk den av motorsykkelen. Trekk plast sidedeksler, som ligger under setet rails, off av rammen.
2

Sett gasstanken er ventilen til "Off" posisjon, trekk deretter drivstoff linjen ut av ventilen. Skru tankens monteringsbolt fra seteskinnene, ved hjelp av en 10-mm tilslutning festet til en pipenøkkel. Løft tank opp og av din Maxims ramme.
3

Løsne klemmene som fester forgasseren bank til luft boksen og motoren, med en flat skrutrekker. Skyv luften boksen bort fra forgasseren bank, trekk deretter forgasseren bank ut av motoren. Trekk gasspaken og chokevaiere ut av forgasseren bank.
4

Hold forgasseren banken over en stor fangst pan. Skru avløpet bolten fra bunnen bankens individuelle forgassere, med en flat skrutrekker. Tøm ut alt drivstoff i forgassere inn fangsten din panne, deretter skru avløpet boltene på plass med en flat skrutrekker.
5

Vend forgasseren banken over, vendt mot bunnen av forgassere oppover. Piloten skruene er plassert innenfor plugget metall tårnene på bunnen av forgassere. Bor et 1/8-tommers hull i midten av tårnets plugger, ved hjelp av en elektrisk drill. Drill til en maksimal dybde 1/64 tommer for å unngå å skade pilot skruer.
6

Screw en metall skrue i hvert av hullene boret inn i pilot skrue pluggene, med en stjerneskrutrekker. Trekk skruene og pluggene ut av forgassere med skrustikke grep. Blås ut eventuelle metallspon fra piloten skruer "tårn med trykkluft.
7

Snu hver pilot skruen i klokken med en flat skrutrekker til skruen sitter forsiktig. Skriv inn mengde svinger det tok å feste skruen på en notisblokk før han flyttet til neste skrue. Sammenligne de opprinnelige plasseringen av skruene på hver forgassere 'pilot skruer. Ideelt sett burde hver skrue ha vært 2 1/2 viser seg fra sittende stilling. Slå piloten skruene ut mot klokken med flat skrutrekker.
8

Koble til gass og chokevaiere til forgasseren bank. Reinstallere forgasseren bank på motoren og presse luften boksen på plass over de forgassere 'viker. Stram klemmene rundt motoren og luften boksen, med en stjerneskrutrekker.
9

Slide gasstanken på din Maxims ramme. Skru tankens monteringsbolt på plass med et 10 mm tilslutning festet til en pipenøkkel. Trykk på drivstoff linje på tankens ventilen.
10

Trykk sidedekslene inn i rammens maljer. Plasser setet på din Maxim seteskinnene, og trykk ned for å låse setet på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110751.html

Previous:
Next:

motorsykler