Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere ventilene på en Yamaha 650

het opprinnelig XS1 når introdusert til Nord-Amerika i 1970, Yamaha XS650 var en japansk kopi av britiske parallelle twin-sylindrede motorsykler som Triumph Bonneville og BSA Lightning. Kjent for pålitelighet og enkelt vedlikehold, manglet XS650 noen av stilen av sine britiske kolleger, men gjorde opp for det i ytelse. Slik skal justere ventilene på XS650, må cam kjeden bli justert før ventilene. De XS650 ventilene kan justeres på en kald motor, noe som eliminerer fare og vanskeligheter med å jobbe på en varm motor. Du trenger
3/8-inch stasjonen pipenøkkel
Metric socket satt
Metric skiftenøkkel satt
Små metriske halvmåne skiftenøkler (valgfritt)
Lommelykt
Bladmått

Vis flere instruksjoner
en

Fjern begge tennpluggene med en pipenøkkel og Plugghetter. Shift opp sendingen i første gir. Plasser motorsykkelen på sitt senter stand.
2

Bruk en skiftenøkkel (fortrinnsvis en halvmåne skiftenøkkel) for å fjerne hetten som ligger bak sylindrene, under forgassere. Inne i hullet er en gjenget tapp med en låsemutter på enden. Inne rigelen en liten pinne, som bør være i flukt med enden av tappen. Hvis det ikke er flush, må den justeres.
3

Roter bakhjulet framover. Mens du roterer dekket, bør pinnen flytte inn og ut en lik avstand i begge retninger. Slutt å dreie dekket når pinnen er i midten av sitt slag. Løsne mutteren med en fastnøkkel og skru bolten helt til slutten er selv med på slutten av pinnen. Trekk til låsemutteren og sett på lokket. Den cam kjeden er nå korrigert.
4

se nærmere på en av de tennplugg hullene med en lommelykt. Drei bakhjulet til toppen av stemplet er synlig i hullet til tennpluggen. Motoren er nå på øvre dødpunkt.
5

Ta ventilen dekker med en halvmåne skiftenøkkel. Fire ventil dekker er plassert på forsiden og baksiden av de to sylindrene, tre er runde og venstre frontdekselet er firkantet. Eksosventilene er på forsiden av sylinderen og innsugningsventilene er på baksiden.
6

Still ventilene på sylinderen på toppen av sin kompresjonsslaget, som er en med den lukkede eksos ventilen. Sett trådmåler av den riktige tykkelse mellom vippe-armen bolten og toppen av ventilstammen. Avklaringen er korrekt når neste størrelse opp bladsøker ikke vil passe i mellom. Juster med en halvmåne skiftenøkkel ved å skru bolten på toppen av rocker arm mot klokken for å stramme eller for å løsne. Bring den annen sylinder til toppen av sitt kompresjonsslag og gjenta. Monter de fire ventil deksler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110898.html

Previous:
Next:

motorsykler