Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre en tannhjulsdekselet i en 1986 Sportster

Harley-Davidsons 1986 XLH modellene kommer utstyrt med en endelig drivhjul dekke for å hindre skade på overføring utgang tannhjulet samt holde klær fra hemmende i tannhjulet. Dekselet monterer også og støtter Sportster bakre sylinder eksosrør på høyre side av rytteren footpeg og bak brems master sylinder og bremsehendelen. Trekket kan bli skadet av ekstrem footpeg traumer, for eksempel kan forekomme i et vrak eller hvis sykkelen er droppet på høyre side. Skade på krom eller børstet aluminium finish gjør det nødvendig å sette på dekselet for å gjenopprette den estetiske appell av 1986 Sportster. Du trenger
10 mm fastnøkkel
Phillips skrutrekker
Ratchet
Socket satt
Allen driver satt
Nye tannhjulsdekselet
Inch-kilos momentnøkkelen
Butikk filler
to nye eksos pakninger
to nye skjerf klemmer
Foot-pound momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
fjerning
en

Park sykkelen på fast , jevnt underlag, og la den hvile på håndvending stand.
2

Koble den negative batterikabelen fra batteriet med en 10 mm fastnøkkel.
3

Skru av eksosvarme skjermklemmer med en stjerneskrutrekker. Fjern varmeskjold og sett dem til side.
4

Fjern mutterne fra eksos porten flens pigger på fremre og bakre sylinder, med en skralle og socket.
5

Fjern de bakre master sylinder bolter og bakbremsen linjen klipp fra tannhjulsdekselet, ved hjelp av en skralle og Allen driver. Løft bakbremsen spaken for å løsne den fra bakre master sylinder og utsette den fremre lyddemper montering mutter.
6

Fjern den fremre eksospotte montering mutter og den bakre eksospotten montering bolt og mutter, ved hjelp av en skiftenøkkel.
7

Trekk eksosrøret flenser vekk fra hodene og av eksosen studs. Fjern det eksossystem som en enhet. Løsne lyddemperen klemmer med en skralle og socket, og trekk deretter lyddempere av eksosrørene.
8

Fjern de gamle eksos pakninger fra eksos porter i hodet og kast dem.

9

Fjern footpeg montering montering bolt, med en skralle og Allen driver, og fjern footpeg fra tannhjulsdekselet.
10

Fjern tannhjulsdekselet bolter, ved hjelp av en skralle og Allen driver, og ta av dekselet.
Installasjon
11

Installer den nye tannhjulsdekselet og bolter. Stram skruene i dekslet til 90-110 tommers-pounds, ved hjelp av en tomme-pund momentnøkkel og Allen driver.
12

Installer footpeg montering og bolt. Stram footpeg sikkert med en skralle og Allen driver.
13

Inspiser eksosrøret snap-ringer og sikre at de passer godt i eksosrøret grooves. Bruk en butikk fille for å tørke overflødig karbon fra eksosrøret ender og eksos porter i hodene.
14

Installer de nye eksos pakninger til eksos porter med den koniske kanten vendt ut. Vær sikker på at de nye pakningene ligger tett i utslippsportene. Sett eksosrørene inn i havnene og skyv eksos flens på eksos porten studs. Installer utblåsingsutgangen stud skiver og muttere og stram dem for hånd.
15

Installer nye skjerf klemmer på eksosrørene. Sett de lyddempere på eksosrørene. Roter foran lyddemperen inntil festeknast vil skli på festebolten på tannhjulsdekselet og installere den fremre lyddemper montering mutter for hånd.
16

Roter den bakre lyddemper til den bakre eksospotten festeknast justerer med den bakre lyddemperbrakett. Installer den bakre eksospotten montering bolt og mutter for hånd.
17

Stram eksos port flensmutrene med 72-96 tommers-pounds. Stram fremre og bakre eksospotten klemme nøtter til 84 tommers-pounds. Stram den fremre eksospotte monteringsmutteren til 20-40 fot-pounds. Stram den bakre eksospotten monteringsbolten til 35 til 40 fot-pounds.
18

Monter bakre master sylinder og bolter. Stram boltene til 155-190 tommers-pounds, ved hjelp av en tomme-pund momentnøkkel og Allen driver.
19

Installer bakbremsen linjen klipp og stram med en skralle og Allen driver.

20

Tørk alle spor av olje og fingeravtrykk fra eksosrør og lyddempere. Installer lyddemperen varmeskjold og stram dem godt.
21

Installer den negative batterikabelen og bolt. Trekk til bolten til 65-80 tommers-pounds bruker en tomme-pund momentnøkkel og 10 mm-kontakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111597.html

Previous:
Next:

motorsykler