Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre Sportster Dekk

Personifiserer den opprinnelige bad-boy attitude, har Harley-Davidson Sportster motorsykkel vært favoriserte turen for mange motorsyklister siden slutten av 50-tallet. Lett og hendig, kan Sportster gjøre kort prosess av en lang strekning av motorveien. Imidlertid gir livlig riding sykkelen en appetitt for fersk gummi, fremhever behovet for å skifte dekk ofte. Mens oppgaven er ikke vanskelig å oppnå, sørg for å ha riktig verktøy og en tjeneste manuell, noe som vil detalj hjulet fjerning og installasjon prosess. Du trenger
service manual
Valve kjerne verktøy for fjerning
Bead breaker verktøyet
Par treklosser (2 "x4")
Rim beskyttere
Par dekk strykejern
Spray flaske fylt med såpevann
ny slange
Air kompressor
Wheel balancer
Vis flere instruksjoner
Tire fjerning
en

Place din Sportster på et stativ og ta av hjulet fra motorsykkelen, å følge instruksjonene detaljerte ved din service manualen.
2

luften ut av dekkene ved å fjerne ventilen stammen kjernen deretter bryte perle, eller forseglingen mellom dekk og hjulet, ved hjelp av et brød breaker verktøyet. Plasser hjulet på siden, ved hjelp av treklosser til å støtte den. Spray den ytre kanten av dekket med såpevann.
3

Trykk hardt ned langs hele siden av dekket for å løsne det nok å sette inn dine rim beskyttere mellom dekket og felgen. Plasser beskyttere i de 11 og 12:00 posisjoner skyv den buede enden av dekk strykejern siste felgen beskyttere og under kanten av dekket.
4

Trykk ned på dekk strykejern til strekke kanten av dekket over kanten av felgen. Holder elleve dekk jern på plass, fjerner 12:00 dekk jern fra under dekk og plassere den i en stilling. Trykk ned på en dekk jern til å strekke dekket over felgen. Fjern dekk strykejern og trekk den gjenværende leppe av dekket ut av felgen. Dette vil etterlate at dekket er festet til felgen ved bare den ene siden.
5

Trekk ut det indre rør, hvis noen, og spraye den indre leppen av dekket med såpevann.

6

Slide et rim protector mellom felgen og den indre kanten av dekket. Sett et dekk jern mellom dekket og felgen og stå hjulet oppreist. Trekk dekk jern mot deg når du holder felgen. Dekket skal komme helt ut av felgen.
Tire Installasjon
7

Spray såpevann på felgen og innsiden av det nye dekket, deretter settes en del av kanten av det nye dekket rundt kanten. Plasser rim protector mellom dekket og felgen og bruke et dekk jern for å trekke de resterende leppe av dekket på felgen.
8

Blås opp ny slange delvis for å hindre at det kronglete og skyv den inn i det nye dekket. Drei dekket på felgen for å justere balansen merke, et lite merke på sideveggen av dekket, med ventilstammen. Skyv dekket ned på felgen til den andre siden av dekket nesten berører felgen.
9

Sett det indre røret ventilen stammen gjennom montering hullet på felgen og fest med ventilstammen er låsemutter .
10

Spray den ytre kanten av dekket med såpevann og skyv felg protector mellom dekket og felgen. Trekk resterende leppe av dekket på felgen med et dekk jern.
11

Blås det indre røret til 56 psi (pounds per kvadrattomme) ved hjelp av en kompressor for å sette dekkets bead. To høyt spretter vil indikere at perlene er satt riktig.
12

luften ut av dekkene litt og justere dekktrykket i henhold til den anbefalte verdien angis av tjenesteleverandøren eller brukerhåndboken.

13

Balanse hjulet og installere det på Sportster din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106684.html

Previous:
Next:

motorsykler