Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik tilpasser et Yahama V stjerne

The V-Star har vært en sentral sykkel av Yamahas i mange år. Dette er flaggskipet sykkel av Yamaha linje, men den er tilgjengelig i mange forskjellige konfigurasjoner. Med motor størrelser fra 250 til 1300 cc, det er en V-Star passer for ryttere på alle nivåer erfaring. Entry level V-Stars som er rimelig priset er tilgjengelig. Dette gjør dem til et godt valg for en passelig sykkel. Det er mer fornuftig å kjøpe en rimelig sykkel og bruke mer penger på tilpasning, enn å bruke mye på en sykkel der du kommer til å erstatte mange av delene. Instruksjoner
en

Tilpass eksos. Sette en ny eksos på en sykkel er en av de første tingene som mange mennesker gjør når du tilpasser en motorsykkel fordi du får to fordeler fra en modifikasjon. Når du legger til et nytt eksosanlegg til sykkelen din, endrer du utseendet på sykkelen dramatisk. Du kan også endre lyden av sykkelen. Lyden som en motorsykkel gjør er like mye en del av sin personlighet som hvordan det ser ut eller kjører. Du kan kjøpe tilpassede eksos laget for å passe på V-stjerne sykler fra en rekke forhandlere, og enten installere dem selv eller har din motorsykkel butikk sette dem på for deg.
2

Bytt speilene. Dette er en rimelig måte å legge til et snev av tilpasning til en V-Star, og har fordelen av å være en tilpasning som alle kan utføre hjemme.
3

Legg til en tilpasset sete til sykkelen din. Du kan kjøpe et sete som er laget for sykkelen din, få en tilpasset gjort eller gjenoppbygge det opprinnelige setet til nye spesifikasjoner. Å gjenoppbygge det opprinnelige setet, bare stripe dekker og skum fra setet og bruke den originale sete pan som base for den nye skum og dekker. Hvis du kommer til å få tilpasset maling for sykkelen din, kan en tilpasset sete være et flott supplement til de farger eller design som du implementere i malingen.
4

Få en tilpasset maling jobb hvis du kan råd til det. Ingenting vil sette sykkelen din helt bortsett fra alle de andre V-Stars på veien enn en maling jobb som du og du alene har.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110023.html

Previous:
Next:

motorsykler