Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en FMF Pipe i en Yamaha Blaster

FMF Racing linje av eksosanlegg har bygget en sterk tilhengerskare blant off-road ATV entusiaster og syklistene, og gir økt kraft gevinster til en nominell pris. FMF produserer flere alternativer for en Yamaha Blaster ATV som må kjøpes som en to-delt system. Disse systemene er sammensatt av et ekspansjonskammer utstyrt eksos-røret som går ut fra motoren, og en frittflytende lyddemper. Bortsett fra verktøy og noen pakninger, vil de fleste av de delene du trenger bli levert med FMF rør. Dette er en relativt rask prosjekt som bør ikke ta lenger enn en time å fullføre. Du trenger:
4 mm unbrakonøkkel
Phillips-skrutrekker
12-mm-kontakten
Stikknøkkel
Eksos pakning
Eksos felles
To eksos klemmer

Vis flere instruksjoner
en

Reach under bakskjermen og låse setet låsen. Trekk setet ut av ATV. Fjern den fremre høyre forskjerm fra ATV. Bruk en 4 mm umbraconøkkel for å skru av Fenders festeboltene.
2

Løsne klemmene som fester ATV lyddemper til eksos røret med en Phillips-skrutrekker. Klammerne er plassert under den høyre side av bensintanken, en på hver side av leddet som forbinder lyddemper og eksos-røret. Skru de to boltene som fester lyddemper til ATV er ramme, med en pipenøkkel utstyrt med en 12-mm-kontakten. Trekk lyddemper ut av eksosrøret og fjerne det fra baksiden av ATV.
3

Skru av eksosrøret er festeboltene fra ATV rammen med en 12-mm-kontakten. Skru begge nøtter fra eksosrøret halsbåndet på forsiden av motoren ved hjelp av en 12-mm-kontakten. Trekk kragen av motorens eksos studs og skyv den ned eksosrøret. Trekk røret ut av motoren og fjern den fra høyre side av ATV. Fjern eksos pakning fra motorens eksos port.
4

Sett den nye FMF eksosrøret inn i høyre side av ATV rammen. Plasser en ny eksos pakning inn i motorens eksos port. Trykk på FMF rørets innløp inn utslippsportene og skyv røret halsbåndet på plass over eksos studs. Løst skru kragens nøtter over eksos studs ved hjelp av en 12-mm-kontakten.
5

Skru FMF eksos rør er festeboltene løst på plass på ATV rammen med en 12-mm-kontakten. Ta frem en ny eksos ledd og et par nye klemmer over enden av den FMF røret. Ikke stram klemmene på dette tidspunktet.
6

Slip FMF lyddemper er innløpsrøret gjennom baksiden av ATV, og trykk den inn i røret eksos felles. Bolt fast FMF lyddemper løst på plass mot ATV rammen med en 12-mm-kontakten.
7

Kontroller forbindelsen mellom motor og eksosrør og eksosrøret til lyddemper med hverandre for å unngå eksos lekkasjer. Reposisjonere røret eller lyddemper som trengs før de er montert tett mot hverandre.
8

Stram eksos er festene helt med en 12-mm-kontakten. Start på eksos krage mutter, etterfulgt av eksosrøret og lyddemper er festeboltene. Stram både av eksos felles er klemmer med en Phillips-skrutrekker.
9

Monter fremre høyre forskjerm på ATV og skru den på plass med en 4 mm unbrakonøkkel. Senk setet på ATV og lås den på plass ved hjelp av setet låsen under bakskjermen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110390.html

Previous:
Next:

motorsykler