Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en 1999 Harley Softail

Harley-Davidson Softail motorsykler fremkalle bildet av stiv-innrammet motorsykler fra fjoråret, men gir komfort og ytelsen til en moderne suspensjon gjennom bruk av skjulte støtdempere. 1999 Softail serien bruker samme Twin-Cam 88 motoren som brukes i nyere modeller, smøres av tre separate væsker for motor, girkasse, og primære. Men mange ryttere er usikker på hvordan du skal endre motorsykkelens motor olje, på grunn av det meste til den tilsynelatende fraværet av en oljepluggen. Når pluggen er plassert, kan oljeskift gjøres raskt og enkelt. Du trenger
oljeavtappingsbeholder
Torx socket satt
Stikknøkkel
oljefilter skiftenøkkel
Motorolje, 20W50 (3 Quarts)
Drain plug O-ring
Butikk håndklær
Vis flere instruksjoner
en

Nivå sykkelen din. Lokaliser tappepluggen ved å følge oljeledningen fra høyre side av oljetanken til rammen. Oljen linje er koblet ved tappepluggen på undersiden av rammen mellom bakre støtdempere. Plasser en oljeavtappingsbeholder rett under tappepluggen og fjern den med en pipenøkkel. Trekk peilepinnen å la oljen renne raskere. La oljen renne helt.
2

Fjern den gamle o-ringen fra bunnpluggen og slip en ny o-ring over pluggen. Sett på plass tappepluggen - ikke stram - og tørk vekk eventuelle gjenværende olje fra området rundt pluggen med en klut
3

Plasser renne pannen under filteret. . Bruke olje-filter skiftenøkkel og ta bort det gamle oljefilteret. Fyll det nye oljefilteret med olje og løst skru den på motoren for hånd.
4

Fjern oljetanken lokket og legge opp til tre liter olje i tanken. Sett på lokket og tørk måte eventuelle oljeutslipp med en klut.
5

Start motoren og løsne oljefilteret til en tynn streng med olje begynner å sive ut mellom motor og filter . Trekk til filteret for hånd og stoppe motoren. Tørk bort eventuelle oljeutslipp med en klut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106988.html

Previous:
Next:

motorsykler