Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan til polsk Out Riper på motorsykkel gasstanker

The gasstanken er den mest synlige delen på de fleste motorsykler, og trekker en tilskuer øyne for sitt rikt malt overflate. Dessverre, kan tanken være uren ved hyppig kontakt med rytterens ben og belte eller smuss partikler fanget i en rengjøring svamp. Dette er vanligvis sett som fine riper eller swirls, som kan bli iøynefallende i skraverte maling. De fleste av disse riper kan poleres bort ved hjelp av en kombinasjon av produkter. Dypere riper og huljern, men kan bare avhjelpes ved en fullstendig ommaling av gasstanken. Du trenger:
tenningsinnstilling
Stikknøkkel
Vann
Grease-cutting oppvaskmiddel
Chamois
rubbing compound
Cotton butikk håndklær
Pre-voks balsam
Bomull rasping klær
Polsk
Wax
Vis flere instruksjoner
en

låse opp og fjerne rytterens sete, bruke tenningsnøkkelen eller sete låsen. Fjern bensintanken fra motorsykkelen, med en pipenøkkel, hvis det er mulig.
2

Skyll bensintanken med varmt vann, vask deretter tanken med en fett-cutting oppvaskmiddel og et pusseskinn å fjerne fett og gammel voks fra tankens overflate. Skyll såpen vekk med varmt vann, deretter la gasstanken tørke helt.
3

Flytt motorsykkel eller gass tank for direkte sollys.
4

Plasser en liten mengde rubbing compound på en bomullsdott butikk håndkle. Gni forbindelsen inn i de skrapte områder på gassen tankens overflate, ved hjelp av en lett, sirkelbevegelse. Tørk det resterende sammensatte vekk en butikk håndkle, deretter gni en andre anvendelse av forbindelsen til å gni de skrapte områder med et lys, side-til-side bevegelse. Tørk bort de resterende rubbing compound. Hopp over dette trinnet hvis du bare fjerner lys virvel merker fra gasstanken er maling.
5

Påfør et jevnt lag av bilbransjen pre-voks balsam på gasstanken med en bomull butikk håndkle. Bruk en fast, sirkulær bevegelse for å påføre balsam langs hele overflaten av tanken. Ikke la noe område av tanken ubestrøket. La conditioner tørke i minimum 10 minutter.
6

Buff pre-voks balsam ut av bensintanken, med en bomullsdott rasping klut. Søke på nytt et andre strøk av pre-voks balsam med en ny bomull butikk håndkle. La conditioner tørke i ytterligere 10 minutter, deretter buff gasstanken på nytt med en ny rasping klut. På dette punktet, kan noen av de mindre riper har blitt polert bort av pre-voks balsam.
7

Påfør et strøk med bil polish til gasstanken med en ny bomull rasping klut. Bruk en lys, sirkulær bevegelse for å dekke hele gasstanken med polish. La polish tørke i 10 minutter, deretter buff den polske bort fra tanken med en ny bomull rasping klut. Påfør et andre strøk med polish, deretter buff bort igjen med en ny rasping klut.
8

Coat gasstanken jevnt med en bil voks, ved hjelp av applikator pad følger med voks eller en bomull rasping klut . La voksen tørke for å dis, deretter buff lett med en ny bomull rasping klut. Påfør et andre lag med voks, deretter buff gasstanken igjen før malingen er blank.
9

Sett gasstanken på motorsykkel med en pipenøkkel, dersom det ble tatt. Reinstallere rytterens sete og lås den på plass med tenningsnøkkelen eller sete låsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111242.html

Previous:
Next:

motorsykler