Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvorfor blinklys på en 2009 Harley-Davidson Heritage Softail ikke fungere?

Harley-Davidson brukt blinklys modul for å kontrollere Blinklysene funksjoner på 2009 Heritage Softail-modell. TSM mottar innspill fra Blinklysene brytere, og styrer kraftflyten til de fremre og bakre blinklys. En innebygd bank vinkel sensor avgjør når sykkelen har gjennomført en sving og automatisk avbryter blinklys. En 15-amp sikringen i sikringsboksen under setet beskytter blinklys kretsen. En svikt i noen av disse komponentene kan føre til at blinklys slutter å virke. Du trenger
Phillips skrutrekker
10 mm fastnøkkel
15-amp sikring
Ratchet
Socket satt
tommers-kilos momentnøkkel
Vis flere instruksjoner

en

Fjern passasjersetet montering skrue, med en stjerneskrutrekker. Løft passasjersetet av sykkelen.
2

Fjern de to rider sete bolter, ved hjelp av en skralle og socket. Løft den bakre av rytteren sete og skyv det mot baksiden av sykkelen for å løsne setet tang fra rammen. Løft rytteren sete av sykkelen.
3

Koble den negative batterikabelen fra batteriet, med en 10 mm fastnøkkel.
4

Ta av dekselet sikringsskapet. Finn lysene sikringen i "6" slot, i øverste venstre hjørne av høyre sikringen gruppen. Ta ut og sjekk sikringen. Skift ut sikringen med en ny 15-amp sikring hvis det er blåst. Installer dekselet til sikringsboksen.
5

Installer negative batteriet kabelen med en 10 mm fastnøkkel og teste blinklys. Gå videre til trinn 6 hvis signalene fremdeles ikke virker. Gå til trinn 14 hvis signalene arbeid.
6

Koble den negative batterikabelen fra batteriet.
7

Åpne høyre saddlebag. Fjern de to saddlebag beholde nøtter, ved hjelp av en skralle og socket. Trekk høyre saddlebag av sykkelen.
8

Finn splash vakt i forkant av bakskjermen, mellom bakdekket og overføring. Fjern bolten fra den nedre kanten av splash vakt, med en skralle og socket.
9

Løft opp på sprutskjermen tappene og trekk den nedre kanten av splash vakt mot bakdekket. Trekk den øvre kanten av splash vakt utenfor bakre gaffel og fjern sprutbeskyttelse fra sykkelen for å avsløre det elektriske panelet.
10

Fjern TSM fra det elektriske panelet og installere en ny modul.

11

Snap øvre kant av sprutbeskyttelse på plass. Smekk den nedre kanten av sprutbeskyttelse på plass. Monter og stram til splash guard skruen til 36-48 tommers-pounds, ved hjelp av en tomme-pund momentnøkkel og socket.
12

Installer høyre side saddlebag og mutrene, ved hjelp av en skralle og socket .
13

Installer negative batteriet kabelen med en 10 mm fastnøkkel og teste blinklys.
14

Place rytteren setet på sykkelen. Løft den bakre av rytteren setet mens du skyver setet frem til å engasjere tang i rammen. Senk baksiden av rytteren sete og installere setet bolter, med en skralle og socket.
15

Engage passasjersetet med rytteren sete festeknast, hvis det er aktuelt. Installer passasjersetet montering skrue, med en stjerneskrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111633.html

Previous:
Next:

motorsykler