Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Tid en Harley Shovelhead

En Shovelhead Motoren er en V-Twin Harley-Davidson motor som ble produsert 1966-1985. Navnet spade kommer fra kull spade-lignende form av panseret. Når timingen ikke er riktig, kan motoren svikter. Timing refererer til hvor mye tid som oppstår mellom tennpluggen gnister og drivstoffet i motoren Eksplosjonsfare. En taktmerket visning plug tester motor timing. Utsikten plug blinker et lys på timing kategorien når stemplene i motorens sylinder nå det høyeste punktet i kompresjonstakten. Du trenger
Tråd taktmerket utsikt plug
skrutrekker
Yttertrekk nagler
Hex socket timing plug
Vis flere instruksjoner
en

Insert tråden taktmerket vise plugg i timing inspeksjonshullet. Ikke berør svinghjulet med pluggen.
2

Fjern tennpluggene. Slå av motoren før den fremre stempelet er i øvre dødpunkt på oppadgående kompresjonsslag av sylinderen stempelet. Undersøke den øvre dødpunkt merket på svinghjulet.
3

Koble ledningene til den induktive timing lys til fronten tennplugg kabel, plusspolen på batteriet, og jordledningen. Sjekk sugeslangen å være sikker på at den er koblet til forgasseren og vakuum drives elektrisk bryter.
4

Slå av motoren på og la motorsykkelen varmes opp til normal driftstemperatur.

5

Sett motorens tomgangsturtall ved å skru tomgangsskruen, som ligger på forgasseren. Ta det med klokken for å øke hastigheten. Ta det mot klokken for å redusere den. Tomgangsturtallet skal være et sted mellom 950 og 1050 RPM.
6

Fjern de ytre dekselet popnagler. Fjern den ytre tidsur dekselet. Fjern de indre skruene, indre dekselet og pakning. Løsne timeren plate gjengeboltene noen runder til sensorsammensetningen kan roteres når du setter inn en skrutrekker i hakket i platen.
7

Rett timing lys i inspeksjonshullet. Rotere sensor montering med skrutrekker, slik at du kan se den fremre sylinder forhånd taktmerket. Center merket i timing inspeksjonshullet. Stram timeren plate studs.
8

Sett pakning, indre dekslet, indre skruene og tidsur dekselet. Installer de nye ytre dekselet nagler. Fjern taktmerket utsikt pluggen fra timing inspeksjonshullet. Installer hex socket timing plugg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110692.html

Previous:
Next:

motorsykler