Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte en ny motorsykkel Chain

En motorsykkel kjeden er et holdbart element, med mange eksempler som varer opptil 10 000 miles før å kreve erstatning. En kjedens levetid kan bli drastisk forkortet med feil installasjon, mangel på smøring og forskyvning av bakhjulet. Mens du holder kjedet smurt og justert vil hindre kjeden svikt, lengre perioder med hard bruk - for eksempel racing - kan forårsake nok skade til å slite ut en ny kjede i et enkelt løp. Skifte kjeden umiddelbart vil avverge sikkerhetsrisiko, men noen få spesialiserte verktøy er nødvendig. Du trenger:
Stikknøkkel
Kombinasjonsnøkkel
bakre stativet
Grinder
Chain breaker verktøyet
Chain
Master lenke
Chain pressverktøy
Chain smøremiddel spray
Vis flere instruksjoner
en

Løsne motorsykkelens bakakselen låse mutteren med en pipenøkkel. Løsne kjedestrammertappen låsemuttere på begge sider av bakhjulet ved hjelp av en skiftenøkkel. Løsne kjedet helt, ved hjelp av en fastnøkkel til å vri justerbar mot klokken.
2

Løft motorsykkelens bakhjul, med en bakre stativet. Spinn bakhjulet for hånd til kjedens kjedelåsen er på bunnen av kjeden loop og er sentrert mellom motor og hjul.
3

Klipp av tuppen av master koblingens klinke leder fra den ytre sideplate, med en slipemaskin. Plasser en kjede breaker verktøyets tips over cut-off klinke sjakter. Skyv kjedelåsen indre side plate ut ved hjelp av kjetting breaker verktøyet.
4

Trekk kjettingen ut av motorsykkelens tannhjul og kast den.
5

Legg en ny kjede over bakhjulet er tannhjulet og skyve den over toppen av motorens tannhjulet. Hold endene sammen ved bunnen av kjettingløkken.
6

Skyv den indre sideplate av den nye hovedledd gjennom baksiden av kjeden, setter sin klinke tapper gjennom endene av kjeden.
7

Plasser yttersiden plate over master link. Trykk på sideplate på master kobling ved hjelp av en kjede pressen. Slipp kjeden pressen når de klinke hoder har blitt presset inn i en sopp-lignende form.
8

Twist kjeden justerbar klokken, med en fastnøkkel til å stramme kjedet. Sørg for at justeringsmekanismene er strammet jevnt, fôr opp regulatoren indikator med hash merkene på svingarmen. Trekk til justering lock nøtter ved hjelp av en skiftenøkkel.
9

Stram bakakselen er lås mutteren med en pipenøkkel.
10

Spin bakhjulet sakte og spray et lag med kjedesmurningen på kjettingen. La smøremiddel for å suge inn i kjeden i 10 minutter. Fjern motorsykkel fra det bakre stativet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107754.html

Previous:
Next:

motorsykler