Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Yamaha Fazer Ytelse

The Fazer FZ er en gate sykkel som er produsert av det japanske selskapet , Yamaha . Den Fazer FZ er en mellomvekt gate sykkel som får sin inspirasjon fra motorsykler som brukes på racerbaner . Hestekrefter og dreiemoment

motoren på 2004 Yamaha FZ Fazer er i stand til å produsere maksimalt 96,55 hestekrefter ved arbeid på 12 000 omdreininger per minutt . På 1000 omdreininger per minutt , er peak dreiemoment på 46,5 fot - pounds oppnådd. Den kompresjonsforhold på denne motoren er 12.2 - til-1. Denne motoren har totalt 12 ventiler .
Engine

FZ Fazer har en 600 cc, firesylindret , fire- takts motor . Sylinderboringen er 2,6 inches i diameter og slaget stempelet beveger seg 1,8 inches . Kjølesystemet av denne motor brukes flytende . En konstant hastighet forgasseren injiserer forbrenning blanding av drivstoff og luft inn innsugningsventilene .
Speed ​​

standard overføring av denne motorsykkelen er en sekstrinns manuell og toppfart på denne motorsykkelen er rundt 130 miles i timen . Kraften - til-vekt -forholdet er 1,14 hk /lb . ( 0,5191 hk /kg ) .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110068.html

Previous:
Next:

motorsykler