Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan finne den VIN på en Yamaha motorsykkel

The Vehicle Identification Number ( VIN ) på en Yamaha motorsykkel er en 13 -tegns kode som identifiserer den aktuelle bilen. Informasjon i VIN kan inkludere merke og modell, kroppstype, motortype , årsmodell, hvor et kjøretøy ble satt sammen og produksjonsnummer . VINs har blitt standardisert i format på tvers av alle typer kjøretøy siden 1981 . VIN på et flertall av Yamaha motorsykler ligger på gaffel akselen. Den VIN er stemplet inn i metallet av skaftet , selv om eldre modeller kan inneholde en plate podet på metallet og antall stemplet i relieff på platen. Instruksjoner
en

å finne VIN, se langs høyre side av gaffelen skaftet like under styrekrone .
2 p Hvis du ikke finner VIN på sykkelen selv , sjekk tittelen din . Selv om du kan finne VIN på sykkelen , er det en god idé å sjekke VIN nummer på sykkelen mot nummeret som er oppført på tittelen for å sørge for at dokumentasjonen er korrekt.
3

Tast inn VIN inn en online VIN dekoder eller kjøretøy historie nettside. Yamaha motorsykkel VINs kan dekodes uten kostnad over internett , og du kan lære noen interessante biter av informasjon om sykkelen din . For en avgift , kan du skrive inn VIN inn i et kjøretøy historie nettside. Dette vil fortelle deg hvor bilen er registrert , uansett om motoren er byttet ut, om det er noen rapporter om ulykker og mer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109848.html

Previous:
Next:

motorsykler