Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en Drag Specialties Seat på en Harley-Davidson Softail Deluxe

Drag Specialties er en av de største ettermarkedet motorsykkel deler leverandører i USA, som gir nesten alle deler som en Harley-Davidson Softail Deluxe eieren kunne trenger eller ønsker for tilpasse sin maskin. De fleste av delene vil styrke Softail Deluxe makt eller dens vintage styling, men gjør lite for å forbedre rytterens komfort. For å svare på dette problemet, og tilbyr Drag Specialties en rekke seter som ser like godt som de føler. Installere en av disse setene er en bolt-on affære, ettersom de fleste av sitteplasser alternativer bruker Deluxe-aksjen sitteplasser ordning. Du trenger
Pipenøkkel og stikkontakter
Vis flere instruksjoner
en

Skru bolten fra bunnen av baksetet er brakett, med en pipenøkkel. Løft setet og trekk den ut av fangsten på forsetet i festebraketten.
2

Skru begge skruene fra forsetet er monteringsbrakett, med en pipenøkkel. Løft setet opp og trekk den bort fra sporet kuttet i motorsykkelens ramme, plassert under bensintanken.
3

Skyv tappen på forsiden av Drag Specialties sete inn i rammens slot, senk setet på motorsykkelens ramme og bakskjerm. Skru boltene inn setets monteringsbrakett, med en pipenøkkel.
4

Installer Drag Specialties passasjersetet på motorsykkel. Skyv tappen foran på setet inn fangsten på forsetet i braketten. Senk setet på bakskjermen og stramme montering bolt med en pipenøkkel. Hopp over dette trinnet hvis du installerer en en-brikke sete eller en solo sete.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110505.html

Previous:
Next:

motorsykler