Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan rense en Goldwing GL 1800 frontruten

The Goldwing er en full-kjole touring motorsykkel som tilbys av Honda. The Goldwing ble innført som en 1975-modell, selv ikke kom med en fabrikk montert bagasjerommet og salveskene inntil 1979 årsmodell. Sykkelen gikk gjennom mange endringer og motor oppgraderinger gjennom årene inntil GL1800 ble innført som en 2001 modell. Honda redesignet GL1800 i sin helhet, og gjort standard en ny 1,8 liters motor, som var større enn de motorene i noen økonomi biler. Plasten frontruten i GL1800 ditt er underlagt skrape hvis det ikke blir rengjort skikkelig. Du trenger
frottéhåndkle eller vaskeklut
bøtte med rent vann
Plastic frontruten renere
Bomull stoff
Vis flere instruksjoner
en

Mett en frotté håndkle eller vaskeklut med rent vann fra en bøtte.
2

Tørk av frotté over frontruten i en opp og ned eller fra side til side bevegelse. Unngå å bruke en sirkulær bevegelse da dette vil til slutt lage kranser på frontruten.
3

La vannet til å suge inn de tørkede insekter og andre forurensninger på frontruten i noen minutter.

4

Tørk frontruten igjen med frotté fjerne for å myknet veien rusk fra frontruten. Vrir kluten i rent vann og re-sug og tørk frontruten på nytt hvis det er nødvendig for å fjerne gjenstridige tørket på bugs.
5

Spray en plast frontruten renere direkte til frontruten mens den ennå er våt. Tørk av frontruten i en opp og ned eller fra side til side bevegelse før det er tørt med en myk bomullsklut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107154.html

Previous:
Next:

motorsykler