Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Spesifikasjonene av Honda 305 drøm

The Honda 305 Dream er en vintage motorsykkel som også er kjent som Honda Superhawk CB77. Det var en av tre motorsykler først introdusert av japanske bilprodusenten Honda i 1961. Syklusen er godt kjent for sin signatur stemplet stål gafler og glatt motor. Selv om det er en lett motorsykkel, kan den kraftige motoren er det enkelt å nå hastigheter på nesten 100 mph. Honda Drømmen 305 ble produsert i ca 10 år. Med veksten i forbrukernes interesse i større og kraftigere motorsykler, bestemte Honda å erstatte denne modellen med en med en større motor. MC-entusiaster fortsatt kjøpe og handle the Dream og nyte tilpasse sine modeller med tilbehør som saddlebags og vindskjermer. Mål

samlede størrelsen på syklusen er (lengde ved bredden av høyde) 79,7 av 24,2 av 37,4 inches. Den har en 51-tommers akselavstand og bakkeklaring på 5,5 inches. Vekten av syklusen er £ 350,5.
Engine

Honda 305 Drømmen har en 305 cc, fire-syklus, twin-sylindret motor. Motoren er luftkjølt. Stempelet forskyvning er 305cc og at boringen er 2,4 inches, mens slaget 2,1 inches. Syklusen har en 14-liters bensintank kapasitet. Komprimeringsgraden er 95-1. DH8 tennplugger brukes i Dream motor. Den maksimale hastigheten er 160 km /h og veivhuset kapasitet er 1,2 liter. Med en hastighet på 31 miles per time, er bremselengden for motorsykkelen 52,5 meter.
Transmission og Starter

Transmisjonen er en manuell frem fire -hastigheten konstant mesh med en multiplate clutch. Syklusen har en elektrisk starter og et kick pedal. Syklusen er utstyrt med front og bak trommel bremser.
Andre funksjoner

Fargene i originalen 1961-1964 drøm modellen var svart, hvit, blå og skarlagen rød . Det var stylet med lave styret. Frontlys er firkantet med en integrert speedometer. Lyddemperen på Honda 305 Drømmen er laget av polert stemplet stål. Dekket pumpen sitter under setet av syklusen. Smøresystemet er en våt sump med et gir-drevet pumpe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108133.html

Previous:
Next:

motorsykler