Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik feilsøker Motorsykkel Eksos Smoke

Røyk kommer fra en motorsykkel eksos indikerer at motoren ikke kjører riktig. Typiske problemer inkluderer drivstoff ikke blir helt brent, for mye olje eller kjølevæske fordamper. Hvis ignorert, kan slike problemer føre til betydelige skader på motoren, og å kunne identifisere opprinnelsen til røyk, så raskt som mulig, kan redusere risikoen for en kostbar reparasjon. Fargen på røyken er den viktigste indikator på hvor problemet ligger: hvit røyk indikerer kjølevæske-eller vann-relaterte problemer mens mørkere røyk er vanlig for drivstoff eller olje problemer. Instruksjoner
Grå eller blå røyk
en

Ta ut og inspisere tennpluggene hvis du ser grå eller blå eksosrøyk. Svart sot på tennpluggen tyder på at bensin /luftblandingen er for rik, noe som resulterer i grått eksosrøyk. En skinnende, våt, svart film på pluggene er et resultat av overflødig olje, og dette fører til blå røyk.
2

Kontroller og rengjør luftfilter som kan ha blitt tilstoppet, forårsaker grå røyk. Luften Støvsugeren kan også ha arbeidet seg løs, i hvilket tilfelle en ny vil trenge å bli montert. Hvis grå røyk vedvarer brukerhåndboken for sykkelen for å finne ut hvordan du kan lage drivstoff blandingen mer magert.
3

Inspiser stempelringer og ventil tetninger å sikre at de er air- stramt. Hvis du er usikker på hvordan du gjør dette og brukerveiledningen gir ikke informasjon, søke profesjonell hjelp. Unnlatelse av disse sel resulterer i brennende olje, derav en blå røyk, og selene må skiftes ut umiddelbart.
White Smoke
4

Kontroller omgivelsestemperaturen. Hvis det er under 50 grader Fahrenheit, så hvit røyk er helt normalt inntil motoren varmes opp. Hvis det fortsetter etter at motoren er varm, så er det en kilde til overflødig vann et sted i motoren.
5

Sjekk om det er for mye olje i reservoaret, og hvis så, drenere overflødig olje og se om eksos fortsetter å røyke. Dette er den mest åpenbare årsaken til røyk når motoren brenner olje.
6

Inspiser topplokk, sel og stempler for slitasje. Disse feilene kan være forårsaket av en motor overoppheting og kan resultere i en blåst toppakning. Dette er vanligvis ikke en jobb som kan utføres hjemme, og noen sjekker /reparasjoner skal være ferdig innen din lokale forhandler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110021.html

Previous:
Next:

motorsykler