Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bruke Suzuki DRZ400S Speedometer

The Suzuki DR - Z400S er utstyrt med et digitalt speedometer displayet. Som standard viser den sykkelens hastighet, men du kan endre funksjonene på skjermen for å vise annen nyttig informasjon, som en tidtaker, klokke og to forskjellige tripptellere . Bruk knappene under skjermen for å endre funksjonene . Instruksjoner
en

Trykk på MODE - TUR -knappen for å bytte mellom kilometertelleren og tripptellere . Det første trykket bytter til kilometertelleren , den andre til tripptelleren A, og den tredje til trippteller B før det sykluser tilbake.
2

endre eller tilbakestille tripptellere ved å trykke på "SET - TUR " knappen med tripptelleren valgt. Deretter trykker du " ADJUST + " eller "Juster - " . Knappen
3

Trykk på " MODE - TIME" knappen for å vise klokken . Hold inne knappen i 2 sekunder for å justere tiden. Klokken displayet vil blinke . Du kan bla gjennom timer og minutter ved å trykke på " SET-TIME/TRIP "-knappen , og endre dem ved hjelp av "Juster "-knappene .
4

Trykk " MODE - TIME" igjen for å vise stoppeklokke . Trykk på " SET-TIME/TRIP " -knappen i to sekunder for å nullstille stoppeklokken . Trykk igjen for å starte fra 00:00 .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110700.html

Previous:
Next:

motorsykler