Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å hale en Harley i lasteplan

Harley-Davidson motorsykler er gøy å kjøre hvor som helst du ønsker å være, men det kommer en tid når du trenger å flytte sykkelen uten å kjøre den. Kanskje det brøt ned, og du må ta det med til butikken, eller du ønsker å laste den opp for en langtur. Uansett, hvis du må laste den opp i sengen av en lastebil, det er en trygg måte å gjøre det som sørger for at din sykkel og lastebil vil ankomme bestemmelsesstedet trygt. Du trenger: Side 8-fots rampe
assistenter (1-2)
mikrofiber håndklær
Ratcheting tie-down stropper med krok ender
Vis flere instruksjoner

1.

Slipp bakluken på lastebilen og plassere rampen på bakluken. Med hjelp av assistentene, presse Harley opp rampen og deretter rull det langsomt fremover til forhjulet er mot bakveggen av sengen. Ha en assistent sitte på motorsykkelen og holde den på plass for de neste trinnene.
2

Wrap et microfiber håndkle over en av gaflene på fronten av sykkelen på gaffelen som er nærmest førersiden. Koble til en av krokene på skralle tie-down stropper til en fabrikk tie-ned på sengen, og deretter kjøre den andre kroken til gaffelen og krok den rundt microfiber håndkle slik at du ikke skraper gaffelen. Hold håndkle og kroken på plass med den ene hånden og skralle tie-ned på plass. Ikke stram hele veien, akkurat nok til å ha spenning på linjen mens assistent holde styret å holde hjulet rett.
3

Gjenta trinn 2 på passasjersiden av lastebilen med høyre side av motorsykkelen og skru det ned hele veien. Når det er stramt, gå tilbake til den andre siden og skru ned den andre tie-down. Målet er å ha svært tette forbindelser på tie ned og hjulet sentrert.
4

Wrap et microfiber håndkle rundt det bakre førersiden rammen av motorsykkelen, rett ved siden av akselen og hjulet, og bruker tie-down på samme måte som i de foregående trinnene, ratcheting ned remmen med en krok på sengen tie-down og en annen på microfiber håndkle rundt rammen. Gjenta denne prosessen på den andre siden og trekk ned begge stroppene før de er ekstremt stramt.
5

Har din assistent får ut av motorsykkelen skyv seng side til side for å sikre at motorsykkelen doesn 't flytte. Kjøre rundt blokken i sakte fart, og se på sykkelen for å sørge for at det ikke heller en eller annen måte. Kom tilbake og skru ned stroppene på nytt hvis det er nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106709.html

Previous:
Next:

motorsykler