Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

DIY Racing Motorsykkel Eksosanlegg

Racing kan være vanskelig for pirat motorsykkel racer, som må betale for noe utstyr og avgift knyttet til sporten uten fordelen av sponsorer. For å oppnå dette, har mange håpefulle syklistene produserte sine egne ytelse deler med billig verktøy og materialer for å oppveie den alltid tilstedeværende monetære kostnader. Faktisk var det flere kjente eksos produsenter, for eksempel Vance & Hines, når garasje-baserte syklistene og tunere. Fabrikere en eksos for en racing motorsykkel begynner med å vurdere hvilken type racing du gjør. Planlegging av System

Conceptualize ditt eksosanlegg og type ruse den er beregnet for. Er motorsykkelen et drag racer, trenger absolutt topp-end makt? Er motorsykkelen en vei racer, som krever et eksosanlegg som vil hjelpe sykkelen kraft ut av tregere svinger før overgangen raskere, straight-line ytelse? Dette er kritiske faktorer som vil definere det ferdige produktet. Ta i betraktning at, mens en modifisert eksos kan forbedre ytelsen i et bestemt turtallsområde, kan det alvorlig påvirke sykkelens ytelse i andre rpm områder.
Høy Horsepower System
< p> Bygge et system designet for høy ytelse dragracing kan gjøres ved å gi en frittflytende rute for flyktige gasser å følge. Velg rustfritt stål rør til å bygge systemet, ettersom rustfritt stål holder på varmen bedre enn aluminium eller stål, hjelpe strømmen av gass og hindre ubehag fra varme strømmet ut av rørene. For å øke eksosstrømmen, bør diameteren av røret i utgangspunktet svarer til diameteren av bestanden hodet pipe og "trinn", eller øker gradvis i diameter, som det nærmer seg enden av topp-rør.

med andre ord, har en 1976 Kawasaki KZ 750 et eksosrør diameter på 1,5 inches. En avtrappet rør ville starte på 1,5 inches og øke til 1,65 inches en kort avstand senere, øker trinnvis inntil den ønskede endelige diameter er nådd. Mange DIYers kjøpe pre-formet dor bøyde rør for å kutte og sveise sammen som trengs for å danne overskrifter, fjerner behovet for en dyr dor-bøying maskin.

Vær sikker på at overskriften rør, for multicylinder sykler, er av lik lengde, eller du vil miste makt. Endelig kan header rør avslutte gjennom et rett rør, megafon eller en litt forvirret lyddemper. Rette rør eller en megafon vil øke kraften mest i de høyere turtall varierer, men vil være svært høyt. Baffled rør vil kutte ned noen av overflødig støy, men vil også litt begrense gasstrømmen.
Road Racing

Vurder type låter som du rase på som inspirasjon til ditt eksosanlegg. Racerbaner med strammere, mer komplekse svinger og hjørner vil kreve en sunn dose av kraft fra lave til mellomtoner. Dette kan gjøres ved å lage en avtrappet spissen men forkorte den totale lengde av hodene for å forbedre bunn-ende kraft. Alternativt, hvis du kjører på spor som krever mer lineære hastighet, litt forlenge overskriftene for å øke ytelsen i mid-range. Til slutt bøyes hodet pipe litt oppover før det opphører å skape en liten bit av motstand mot gass-strømmen. Som en side note, har mange av de større racing organisasjoner begynt imponerende lydnivå restriksjoner på sine løp. Til å overholde, installere eller dikte opp en forbløffet skjerf for å redusere støyutslipp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106708.html

Previous:
Next:

motorsykler