Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å telle linker på Motorsykkel Kjeder

Når du har bestemt at du må endre girutveksling på kjede-drevet motorsykkel, er det viktig å vite hvordan du skal telle linker slik at du kan finne ut hvor mange du har. Det er enklest å vite hvor du skal begynne å telle hvis du har en master link, men ikke bekymre deg hvis du ikke gjør det. Så lenge du markere din starter link, bør telle det totale antall linker være et blunk. Du trenger
Motorsykkel kjede
Grease blyant (valgfritt)
Penn eller blyant
stykke papir
Arbeidshansker (valgfritt)
Vis mer Instruksjoner

en

Undersøk kjedet på motorsykkelen din for å se om det har en master link. Den vanligste typen hovedledd er en nagle type, som krever en nagle verktøy for fjerning. Imidlertid kan sykkelen din har et klipp-eller skrue-type hovedledd, noe som kan kreve en skiftenøkkel og /eller tang for fjerning. Hvis kjeden har en master link, er dette den enkleste utgangspunkt for å begynne å telle. Gå direkte til trinn 3 hvis kjeden har en master link.
2 p Hvis det er ingen mester link, deretter plukke noen kobling som utgangspunkt. Merk den med et fett blyant, slik at du enkelt kan fortelle hvor du startet å telle. Bruk valgfrie arbeidshansker når du ta på kjetting for å unngå å få kjedeolje på hender, klær eller verktøy.
3

Count lenker fra startpunktet. Riktig telling bør omfatte både de indre og ytre plater på et kjede. Alle motorsykkel kjedene inneholder likt antall linker, så hvis du har telt et oddetall, bør du telle på nytt.
4

Skriv antall linker på et stykke papir. Hvis du holder en vedlikehold bindemiddel for motorsykkelen din, legge til dette stykke papir til det for fremtidig referanse. Hvis du ikke holder et vedlikehold bindemiddel, holde dette sammen med andre viktige papirer relatert til sykkelen din, eller putt den i sykkelen håndbok. Hvis du teller lenker for å forberede endring av antall linker i kjeden din (for eksempel når du endrer en bakre tannhjulet eller utfører en lignende ombygging), sørg for å merke endringene du gjør for fremtidig referanse i service på sykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106579.html

Previous:
Next:

motorsykler