Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en motorsykkel sigarettenner

Generelt er motorsykler bygget for å tjene som grunnleggende transport. Som sådan, de fleste motorsykler mangler funksjoner som finnes i selv de mest grunnleggende av biler - koppholdere, stikkontakter, askebegere eller lightere, for example.For noen motorsykkel ryttere, er det praktisk å ha en tilgjengelig strømkilde (som en sigarett lettere stikkontakt) for å lade små elektroniske enheter, for eksempel mobiltelefoner. En værbestandig DC strømuttak kan kobles til motorsykkelen batteriet ved hjelp av to ledninger legges til det elektriske systemet. Du trenger
Motorsykkel med installert batteri
Sett med hex skiftenøkler (hvis motorsykkel batteri er montert under setet)
skrutrekker, Elektrisk tang
Red elektrisk ledning (16 AWG eller tynnere)
Black elektrisk ledning (16 AWG eller tynnere)
Crimp-stil ring terminaler (2)
Splice kontaktpunktene (2)
Værbestandig 12V automotive strømuttak
Strips (tre eller flere)
Vis flere instruksjoner
en Noen motorsykler har batteriet boksen under et plastdeksel i nærheten av motoren (grønn trekant, midt i bildet). p Hvis batteriet er installert under setet, løsne og fjerne de sekskantede boltene som holder setet på plass, og fjerne setet fra motorsykkelen. Hvis batteriet er montert under en side batteridekselet, lirke batteridekselet fra motorsykkel til utsett batteriet.
2

Strip en halv centimeter isolasjon fra den ene enden av den svarte ledningen og den ene enden av den røde ledningen. Sett en ring terminal over strippet endene av svarte og røde ledninger, og krymp terminalene til de respektive ledninger.
3

Plasser positive ledningen fra den værfaste kontakten inn i et av hullene i det første skjøtelask. Sett den ledige enden av den røde ledningen inn i den skjøtelask, og crimp kontakten for å gjøre den elektriske tilkoblingen.
4

Plasser negative ledningen fra værbestandig kontakten inn i en av hullene i andre skjøte kontakt. Plasser den frie enden av den svarte ledningen inn i den skjøtelask, og crimp kontakten for å gjøre den elektriske tilkoblingen.
5

Løsne og fjern låsemutteren på den positive batteripolen. Sett ring terminal knyttet til den røde ledningen over polskrue, og skrur den positive batteripolen låsemutter. Løsne og fjern låsemutteren på minuspolen. Sett ring terminal knyttet til den svarte ledningen over polskrue, og skrur minuspolen låsemutter.
6

Route stikkontakten til et punkt på rammen under rytter, og feste uttaket til motorsykkelen rammen med en strips. Bruke de gjenværende strips til å feste det overskytende ledningen skal rammen av motorsykkelen. Sett på plass batteridekselet eller setet når du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107313.html

Previous:
Next:

motorsykler