Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Oil en kjede

Kjeder, slik som de som brukes med giring på sykler og motorsykler, er ofte utsatt for dårlige værforhold. Slike forhold bryter ned oljen smøremidler som bidrar kjeden til å arbeide effektivt. For å forhindre alvorlige kjeden problemer eller brudd, må du smøre kjedet regelmessig og på en slik måte at veien crud kastet opp fra dekkene ikke fester til smøremiddel og overføring til girene. Det finnes noen alternativer for å oppnå godt smurte kjedene. Du trenger
Chain
Plastflaske
2-3 gram ufortynnet sitrus avfettingsmiddel
Vann
Oil smøremiddel med flyktige løsemidler additiv
Vis mer Instruksjoner

1.

Fjern kjedet fra sykkelen. Sett kjeden inn i en stor plast drikke flaske med 2 til 3 gram av ufortynnet sitrus avfettingsmiddel. Hetten og rist flasken kraftig. Fisk kjettingen ut av flasken med et stykke av skrap ledning og skylles med vann. Dette er en enkel og effektiv måte å rense kjedet.
2

Kjøp en tykk smøremiddel med flyktige løsemidler tilsetningsstoff. Denne type smøremiddel er utformet for å flyte lett på kjettingen ennå varer lenge nok til å trenge gjennom de er vanskelige å nå områder av kjeden. De fleste av disse smøremidler kommer i en dispenser-type flaske.
3

Installer kjedet på sykkelen din. Påfør smøremiddel på innsiden omkretsen av kjeden - den siden mot tennene. Dryppe eller gni oljen direkte på hver rull. Snu sykkelens pedalene bakover mens du olje kjedet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107312.html

Previous:
Next:

motorsykler