Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Monter rør på en motorsykkel

En motorsykkelens eksosrør er en kilde til stolthet for en motorsyklist, hvorav mange nyte den rå lyden av deres maskinens eksos notat eller økningen i ytelse som en ettermarkedet oppsett kan gi. For det meste, montering av et nytt sett med rør på en motorsykkel er en ganske grei prosess som du kan gjøre i en enkelt ettermiddag. Det vil imidlertid kreve en god del kjennskap til motorsykkelens eksos og chassis for å fullføre dette prosjektet. Du trenger
Socket satt
pipenøkkel
Eksos pakninger
Eksossystemets
Vindu renere
Rags
Vis flere instruksjoner
1

Fjern eventuelle kroppens komponenter, for eksempel fairings eller fot brett fra motorsykkelen for å gi bedre tilgang til eksosrørene.
2

Start med lyddemperen. Løsne skjerf er eksos klemmer med en pipenøkkel. Fjern bolten som fester lyddemperen støtte stroppen til motorsykkelens ramme med en pipenøkkel. Trekk skjerf ut av overskriften rør med en side til side bevegelse. Sett lyddemperen side.
3

Skru løs mutterne fra eksos header rørledning flenser på motorens sylindere med en pipenøkkel. Trekk header rør ut av motoren. Trekk header rørene bort fra motorsykkelen. Trekk eksospakningene ut av sylinderens eksos porter.
4

Sett inn et nytt sett med eksos pakninger i sylinderen. Sett den nye header rørflensene inn i sylinderens eksos porter. Stram eksos flenser 'nøtter løst med en pipenøkkel.
5

Sett den nye lyddemperen på slutten av hodet pipe og løst trekk til eksos klemme med en pipenøkkel. Fest lyddemperen støtte stroppen til motorsykkelens ramme. Stram remmen er monteringsbolten løst med en pipenøkkel.
6

Flytt header rør og skjerf før de jevnt justere. Trekk til eksos flens nøtter, eksos klemme og støtte stroppen bolt med en pipenøkkel.
7

Rengjør eksosrør med vindu renere og en fille for å fjerne olje og fingeravtrykk. Installer eventuelle karosserideler fjernet i trinn 1.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107513.html

Previous:
Next:

motorsykler