Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Bygge forgasseren på en 1999 Kawasaki Ninja ZX-9R

Modern drivstoff har en relativt kort holdbarhet. Hvis en ZX9-R ikke er skikkelig forberedt for lagring, får litt "dårlig gass", eller har ikke blitt ridd for et antall år det kan være behov for en forgasser gjenoppbygge. Den carbureted ZX9-R drivstoffsystemet består av drivstofftanken, petcock, og drivstoffslanger av gummi som fører til en bank av fire Kehin 40 mm forgassere. Du trenger
grunnleggende håndverktøy
Motorsykkel reparere manuell
Forgasser rengjøringsmidler
Float høydemåler
Forgasser gjenoppbygge kit
forgasser synkronisering verktøy
Vis flere instruksjoner

en

Fjern forsetet fra motorsykkelen. Snu drivstoff petcock til av-stilling. Løsne slangeklemme som holder drivstoff linje og koble den fra forgassere. Fjern den bakre hold-ned bolt og løft drivstofftanken av motorsykkelen. Sett den til side på et stabilt underlag og dekke maling så det vil ikke bli skadet.
2

Fjern toppen av luften boksen og luftfilteret. Fjern de fire boltene som holder luften boksen på plass. Løsne klemmene som holder lufttilførselen støvler til forgassere. Lette støvlene utenfor de forgassere, løfter luften boksen gratis, og sett det til side.
3

Koble begge gasspedalen kablene fra forgasseren kobling. Løsne klemmene som holder forgassere i inntaket støvler. Forsiktig arbeide forgassere ut av støvlene og løfte dem gratis av motorsykkelen. Flytte dem til et rent, godt opplyst benk i et godt ventilert område. Aldri skille forgassere. Reassembly krever spesialverktøy og kalibreringer av akseleratoren returfjærer som er gjort på fabrikken.
4

Fjern float boller fra hver av forgassere, ved hjelp av en Philips skrutrekker. Fjern forsiktig jets fra hver forgasser med en flat skrutrekker. Pass på å ikke blande opp deler: holde delene med den originale forgasseren de kom fra United States 5

Inspiser og rengjør alle dysene grundig.. Suge dem i forgasseren renere hvis nødvendig. Bruk et forstørrelsesglass for å sikre at du kan se lyset tydelig gjennom hullet i hver stråle. Sørg for at alle de viktigste jets er av samme størrelse og alle pilot jets er av samme størrelse. Erstatte eventuelle jetfly som ikke kan rengjøres med nye av samme størrelse.
6

Fjern flyter og flyter nåler fra hver forgasser. Inspisere gummi spissen av hver pinne for slitasje. Spissen skal være en enda trekant med ingen leppe slitt rundt kanten. Erstatt alle nåler som viser tegn på slitasje. Igjen, ikke bland deler. Sørg for at flåtene som kom ut av hver forgasseren tilbake til at forgasseren.
7

Plasser dysene tilbake i forgassere. Ikke stram dem, trådene er messing og vil stripe. Plasser flyter og nåler tilbake på plass. Sjekk flyte høyde med en dupp høydemåler, slik at høyden på alle fire forgassere er den samme.
8

Sett float boller med nye pakninger som er gitt i forgasseren gjenoppbygge kits. Ikke stram skruene som holder boller på plass.
9

Snu forgassere over og fjerne plast toppdekslene. Fjern fjærene og skyv membranene ut av toppen av forgassere. Snu dem over og la carb nåler falle ut. Skiver kan falle ut med nålene: ta vare for ikke å miste disse skivene
10

Rengjør nålene grundig med forgasser renere.. Hvis en nål viser tegn på slitasje, bytt den. Inspiser membraner for lekkasjer ved å holde dem opp til et sterkt lys og forsøker å se gjennom dem. Selv den minste hullet vil føre til at membranen ikke å fungere ordentlig. Hvis du oppdager noen hull, erstatte den defekte mellomgulvet.
11

Sett membranene og nåler og sørge for at hver pinne har like mange skiver på den. Installere fjærer og plast caps etter inspeksjon for skader, bruk av nye O-ringer gitt i forgasseren kits.
12

Sett inn forgassere på motorsykkelen, slik at de klemmer på inntak støvler er stramt . Installere gasspedalen kabler.
13

Ved hjelp av en ekstern drivstoff kilde og forgasser synkronisering verktøy, synkronisere forgassere slik at hver trekker samme mengde vakuum, både på tomgang og på ¼ gass. Hvis du er ukjent med denne prosessen eller ikke har verktøy, montere motorsykkel og ta det med til en lokal butikk.
14

Montering er motsatt av demontering. Installere luft-boksen, drivstofftanken og setet, slik at alle skruene er stramme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111326.html

Previous:
Next:

motorsykler