Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Yamaha FJR 1300 frontruten fjerning

Som i 2011, er den FJR1300 den største sport-touring motorsykkel i Yamahas motorsykkel lineup. Selv om det er i stand til å tilby en spennende sport sykkel-lignende tur, er FJR hovedfokus lagt på førerkomfort under en langdistanse tur. En elektronisk styrt justerbare frontruten deflects vinden bort fra rytterens hode, redusere buffeting ved å trykke på en knapp. Men noen FJR eiere velger å erstatte frontruten med en litt større ettermarkedet skjold for å ytterligere forbedre vindbeskyttelse. Fjerne fabrikken frontruten er en rask jobb som bare krever to verktøy for å fullføre. Du trenger
4 mm unbrakonøkkel
Phillips skrutrekker Vis
Flere Instruksjoner
frontrute fjerning
en

Løft FJR1300 på sitt senter stand. Slå på tenningen og senk frontruten i laveste stilling.
2

Skru de to boltene som fester øvre frontruten dekselet til frontruten, som sitter på undersiden av frontruten, med en 4 mm Allen skiftenøkkel. Trekk den øvre frontruten deksel av frontruten for hånd.
3

Skru alle seks plastskruer feste frontruten til den nedre frontruten braketten, med en stjerneskrutrekker. Trekk frontruten vekk fra nedre frontrute brakett for hånd.
Frontrute Installasjon
4

Monter den nye frontruten på den nedre frontruten braketten. Juster montering på frontruten hull med nøtter installert i frontruten brakett.
5

Skru plastskruer gjennom frontruten montering hull og inn i de nedre frontruten klamme nøtter.
6

Sett den øvre frontruten dekselet over frontruten. Skyv dekselet tungene gjennom firkantet hull skåret inn i frontruten. Skru Vinduspresenning bolter inn i dekselet tungene, med en 4 mm unbrakonøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111479.html

Previous:
Next:

motorsykler