Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte kjørelys på en Honda

Skifte en utbrent pære i frontlys din aldri rangerer svært høyt på listen over ting du liker å gjøre med din Honda motorsykkel. Med Hondas rykte for pakking sine motorsykler full av ny og innovativ teknologi, kan enkle komponenter vises mer komplisert enn de egentlig trenger å være. Dette gjelder når det kommer til de frontlykter. Likevel får den gamle lyspæren ut og en ny pære i er enklere enn det ser ut. Du trenger
skrutrekker
frontlys pære
Vis mer Instruksjoner
Cruiser kjørelys
en

Løsne frontlys ytre trim ring, ved hjelp av en skrutrekker for å skru klemme bolt på bunnen av trim ring. Trekk trim ring av av frontlys forsamlingen og sett den til side. Trekk hodelykt ut av frontlys skallet. Trekk ut hodelykt fra ledningsnettet, klemme kontakten og trekke den rett ut av frontlys pære er utstikkerne.
2

Trekk gummi støv støvel ut av baksiden av hodet lampe. Slipp pæren fra hodelykt ved å klemme på våren pin og svingende den bort fra pæren. Trekk den gamle pæren ut av hodelykt og kast den.
3

Sett inn en ny frontlys pære i hodelykt og sving fjærbolten over det. Klem pinnen og lås den på hodet lampe for å feste pæren på plass. Plasser gummi støv støvel over baksiden av hodet lampe og trykk ned til det spretter på plass.
4

Koble ledningsnettet 'kontakten til de ledende delene på den nye frontlys pære på baksiden av hodelykt. Skyv hodelykt inn frontlys skallet. Roter hodelykt som trengs til "TOP"-merket på hodelykt er på linje med toppen av frontlys skallet.
5

Plasser ytre trim ringen over frontlys og skru til de klype bolt med en skrutrekker.
Sport Sykkel kjørelys
6

Vri tenningsbryteren til "ON" posisjon. Stå på venstre side av motorsykkelen og sykle mellom høy og nærlys for å avgjøre hvilken frontlys pære må byttes ut. Vri tenningsnøkkelen til "OFF". Dette trinnet gjelder bare for Honda sport motorsykler utstyrt med doble frontlykter.
7

Finn frontlys pære kontakten på innsiden av motorsykkelens foran kåpe, som normalt er synlig foran på styret. Fjern ledningsnettet fra frontlys, klemme kontakten og trekke den ut av stikkontakten er utstikkerne. Trekk gummi støv oppstart av av frontlys pære socket.
8

Vri frontlys pære socket mot klokken en kvart omdreining for å låse opp kontakten fra frontlys forsamlingen. Trekk kontakten og frontlys pære ut av frontlys forsamlingen. Trekk den skadede frontlys pære ut av stikkontakten og kast den.
9

Koble en ny frontlys pære til kontakten, trykke på pære er utstikkerne bestemt inn i kontakten. Sett pæren og kontakten inn i frontlys montering og vri den med klokken en kvart omdreining for å låse kontakten på plass.
10

Plasser gummi støv støvel over frontlys pære socket, og trykk hardt til boot spretter på plass. Kobler du ledningsnettet til frontlys pære socket, trykke på sele 'kontakten fast på socket er utstikkerne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107013.html

Previous:
Next:

motorsykler