Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan ta av rotorer

Kutt av solid stål, blir bilens bremseskiver designet for å tåle stor kraft. Over tid vil disse kreftene, kombinert med friksjonen generert av bremseklossene, handle for å bære, og selv forvrenge brake rotors 'overflate. Dette kan skape et tap av bremsekraft og, i ekstreme tilfeller, forstyrre stabiliteten av kjøretøyet. Fjerne en skjev eller utslitt bremse rotoren kan virke komplisert, men hvis du kan endre et dekk, så kan du fjerne en bremse rotoren. Du trenger
Automotive jack
Impact socket set og muttertrekker
Socket sett og pipenøkkel
Skrutrekkere
Brake renere
Vis flere instruksjoner

1

Parker bilen på et flatt og jevnt underlag og ta de berørte hjulene ut av bakken ved hjelp av en jekk.
2

Fjern hjulene fra kjøretøyet ved hjelp av en muttertrekker til lett løsne hjulet er hjulmuttere. Trekk hjulet ut av aksel og rotor.
3

Fjern bremsekalippernes (e) fra berørte hjulet. Målepunktene er sikret med et par bolter på baksiden av bøylen. Bryt dreiemoment på kalipperens boltene med en lang håndteres pipenøkkel og fjerne boltene helt. Legg merke til at den øvre bolten er markert med en gummiert spissen; denne bolten vil trenge å bli installert i den samme stilling. Skyv bøylen ut av bremsen rotoren og bort fra bøylen monteringsbrakett.
4

Fjern bøylen braketten er festeboltene. Det er to bolter som er festet til baksiden av braketten. Skru ut skruene med en pipenøkkel og trekker braketten bort fra bremse rotoren.
5

Fjern bremsen rotoren. Rotoren er sikret til akselen ved et par av bolter på rotorens ytre nav. Fjern disse boltene med en skrutrekker. Om nødvendig, bruk en muttertrekker å bryte dreiemoment på gjenstridige bolter. Trekk rotoren ut av akselen.
6

Rengjør bremsekalippernes og brakett grundig med brems renere før du installerer en ny bremse rotoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106894.html

Previous:
Next:

motorsykler