Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan rense en Honda Rebel

Honda er en japansk bilprodusent som produserer en rekke kjøretøy, fra sedan og lastebiler til motorsykler. Honda Rebel er en type motorsykkel. Enhver motorsykkel må rengjøres skikkelig med jevne mellomrom. The Rebel, som andre motorsykler, er litt annerledes å rengjøre enn vanlige fire-hjuls kjøretøy fordi Rebel har en utsatt motor. Du trenger:
Plastposer
Duct tape
Mild vaskemiddel
Wheel brush
Heavy duty svamp
Bucket
Leaf blower
Sparkel

Vis mer Instruksjoner
en

dekke motoren med plastposer sikret med duct tape. Eksosen er den viktigste tingen du ikke ønsker å få vann i, men siden det er direkte på toppen av motoren, må den dekkes godt slik at ikke vann trenger inn i den.
2

sted duct tape over tenningen og sikre den.
3

Bland 1/4 kopp mildt vaskemiddel med 2 liter varmt vann i bøtta.
4

Dypp svampen i bøtta og vri ut det meste av overflødig vann.
5

Vask sykkelen starter på forkrommet frontlys og styret, og pass på å holde så mye vann som mulig ut av tannhjul. Hvis svært lite vann kommer inn i girene, så du slipper å bekymre deg for noen form for smøring. Hvis du i utgangspunktet utføre en tørke ned av sykkelen, vil ingen ekstra smøring være nødvendig.
6

Bruk hjulet pensel dyppet i renhold løsning å skrubbe overflaten på dekkene. Skrubb mønsterdybde på dekkene og veggene i dekkene i en frem og tilbake retning langs sirkulær form.
7

Skyll svampen til det ikke er såpebobler igjen i den. Tørk forsiktig all såpen ut av din Honda Rebel, skylling og vred svampen ofte.
8

Tørk Rebel med løvblåser.
9

Fjern plastdekselet vesker og duct tape fra tenningen. Skrap av eventuelle rester med sparkel. Kontroller at du bruker en plast sparkel som et metall man vil skade finishen på sykkelen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107134.html

Previous:
Next:

motorsykler