Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik tilpasser et V-ROD

The Harley-Davidson V-Rod er en av den nye generasjonen av motorsykler produsert av Harley-Davidson for å svare på forbrukernes klager at Harley ikke var å holde tritt med andre produsenter. Dette betyr imidlertid ikke at V-Rod forgoes Harley-Davidsons legendariske evne til å tillate rytterne å tilpasse sine ritt. V-Rod har massevis av ettermarkedet deler som kan installeres på bare noen få timer. Du trenger
Rygg
Oppgradert sete
Oppvarmede håndtak
frontrute
Vis flere instruksjoner
en

Installer en passasjer Ryggen på V -Rod. Dette gjøres ved først å fjerne passasjersetet og deretter bolte ryggstøtten på plass. Dette forbedrer passasjerkomfort samt sikkerhet.
2

Fjern aksjen sete og installere en oppgradert Harley-Davidson sete. En rekke spesialitet skinnseter er tilgjengelig som ser bra ut og er også behagelig å ri på. Velg et sete produsert av Harley-Davidson for å beholde bygge kvaliteten på det opprinnelige setet.
3

Installer oppvarmede håndtak i stedet for aksjen V-Rod grep. Originale V-Rod grepene fint på varme dager, men når temperaturen faller, oppvarmede håndtak er veien å gå. Harley-Davidson produserer sin egen linje av tilpassede oppvarmede håndtak som er enkle å installere og er dekket av Harley-Davidson garanti.
4

Installer en frontruten på styret av V-Rod. Frontruter gir beskyttelse mot steiner og bugs på veien, samt å redusere mengden av vinden buffeting du opplever mens du sykler. Harley-Davidsons tilpassede V-Rod frontruter passer perfekt og installere ved hjelp av grunnleggende håndverktøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111073.html

Previous:
Next:

motorsykler