Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage en Hardtail

Hardtail motorsykler var vanlig i de tidlige årene av motorsykkel, og har fått fremtredende i de siste tiårene som tilpassede kjøretøyer. I dag er det spesialitet kits som lar deg installere struts i stedet for din motorsykkelens utenbordsmotorer fjærer, noe som gir deg opplevelsen av å ri en hardtail motorsykkel uten permanent endring motorsykkelen. Springer seter er også tilgjengelig for å fullføre hardtail pakken. Du trenger
Motorsykkel lift
Stikknøkkel
Motorsykkel hardtail struts
Springer sete
Vis flere instruksjoner
en

Roll en motorsykkel lift under sykkelen og heve den til å løfte motorsykkelen opp fra bakken. Den hardtail struts festet på plass av aksjen utenbords eller innenbords støtdempere.
2

unbolt aksjen sjokk og fjærer fra motorsykkel med en pipenøkkel, og deretter sette dem til side. Beholde nøtter fjernet fra støt, og disse vil bli brukt til å sikre struts til motorsykkelen
3

Installer hardtail struts på de sjokk støtte innlegg som støtdempere ble fjernet,. og stram mutterne tilbake på innleggene for å holde spankulere på plass. Denne prosessen er den samme på begge sider av motorsykkelen. Dersom motorsykkelen har innenbords sjokk, de er tilgjengelige fra undersiden av motorsykkelen, men fjernes på samme måte. Men innenbords sjokk alt ment å gjøre sykkelen ser ut som en hardtail. Vurdere å forlate dem på plass og bare installerer springer sete i stedet.
4

unbolt aksjen rytterens sete fra motorsykkelen, samt i passasjersetet. Dette gjøres vanligvis ved å fjerne en bolt på baksiden av hvert sete.
5

Installer springer sete i stedet for aksje motorsykkel sete. Du vil ikke kunne bruke et passasjersete med springer sete. For å montere setet, første bolten hengslet ved forsiden av setet springer til den opprinnelige sete festepunkt nær tanken. Deretter bolt fjærene til de utpekte ramme hull eller koblingspunktet på baksiden av førersetet. Den montering stilen er forskjellig avhengig av hvilken type springer sete du bruker og type motorsykkel det blir installert på. Følg anvisningene som følger med setet nøye for å montere setet riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111309.html

Previous:
Next:

motorsykler