Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Sikt Lys på en Harley Sportster

I tillegg til å forbedre din synsfelt og opplysende rusk eller ujevnheter i veibanen, på riktig måte rettet frontlykter advare andre trafikanter til ditt nærvær. Imidlertid kan dårlige veier, jettegryter og motor vibrasjoner føre til at frontlyktene på en Harley Davidson Sportster å skifte ut av posisjon, som fører til potensielt farlige kjøreforhold. God belysning er en nødvendighet når man kjører om natten eller i dårlig opplyste områder, så sørg for å sikte frontlykter del av sykkelen ordinære vedlikeholdsprogrammet. Prosedyren er kostnadsfrie, enkel og lett å få til med hjelp av en venn, og noen felles husholdning verktøy. Du trenger
Motorsykkel service manual
Målebånd
Marker eller blyant
Long linjal eller vater
Phillips skrutrekker Vis
Flere Instruksjoner
1

Measure eller tempo ca 25 meter fra en vegg, dør eller gjerde langs et flatt område. Markere stedet med en stein og parkere sykkelen ved merket mot veggen.
2

Har en venn holde sykkelen oppreist med forhjulet rett. Mål avstanden fra bakken til sentrum av de viktigste frontlys. Gjør det samme måling på veggen og trekke en linje ved hjelp av en markør eller blyant. Gjenta fremgangsmåten med begge passerer lamper, hvis det er aktuelt.
3

Sitt på motorsykkel og slå på fjernlys, holder sykkelen rett. Den øverste av de viktigste hovedlyset bør være enda med linjen på veggen og de beste bjelker fra side lamper bør være selv med sine tilsvarende merkene.
4

Juster bjelker, om nødvendig, ved løsne frontlys justeringsskruer bak eller under frontlys boliger i henhold til retningslinjene i motorsykkel service manual. Omplassere frontlysene til bjelkene møte merkene på veggen riktig, og stram deretter justerbar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111657.html

Previous:
Next:

motorsykler