Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner du en Ducati 999 Gas Tank

Det kan være tider når du trenger å fjerne gasstanken på motorsykkelen for reparasjon, utskiftning eller vedlikehold. Gasstanken på Ducati 999 er koblet til halen fairing og setet. Du må fjerne alle tre delene sammen for å kunne få tilgang til og fjerne gasstanken effektivt. Denne prosessen kan ta et par timer hvis du er en nybegynner, men prosessen vil være raskere hvis du prøver dette mer enn én gang. Du trenger
Motorsykkel stand
4-by-4-tommers stykke tre
Stikknøkkel satt
unbrakonøkkel satt
Needle-nese tang
Tenger
Towel
Vis flere instruksjoner
en

Plasser Ducati på en sykkel stå slik at den sitter på plass og vil ikke flytte rundt. Gjør dette i et godt ventilert område.
2

Fjern de tre boltene på hver side av Ducati sete, ved hjelp av en umbraconøkkel.
3

Position selv bak sykkelen på tuppen av halen kåpe. Se under kåpen og finne fanen som holder den på plass og er koblet til underrammen. Trekk haken til den løsner kåpen.
4

Grab begge sider av kåpen og løft den forsiktig opp. Kåpen, sykkel sete og gasstanken er alle ett stykke, slik at alle tre stykker vil løfte opp sammen. Prop denne delen opp under setet med en 4-by-4-tommers stykke tre eller noe av tilsvarende størrelse for å holde den på plass.
5

Fjern bolten under setet, med en 17 mm pipenøkkel. Dette vil skille beholderen fra resten av setet og halen fairing. Løft kåpen og sete helt av sykkelen og sette den til side.
6

Place et håndkle under bensintanken for å fange opp eventuelt drivstoff som kan renne ut i løpet av denne prosessen.

7

Slipp tre koblinger på undersiden av gasstanken ved å klemme dem med en nebbtang.
8

Slipp de to breather slanger på forsiden av tanken ved å klemme dem med regelmessige tang, ved hjelp av sakte men økende press på dem. Vær forsiktig med å presse for hardt.
9

Slide gasstanken mot baksiden av sykkelen for å frigjøre tanken fra styrepinnene. Løft tank av Ducati 999.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110089.html

Previous:
Next:

motorsykler